Jag kan allt

Alla inlägg den 11 juni 2021

Av Isabella - 11 juni 2021 09:11

God morgon på er folket och bloggen.

Det var längesedan jag skrev och detta beror på att det har varit lite mycket med olika saker här hemma, saker jag kanske inte kan ta upp nu, för att jag visar hänsysn till vissa personer. Men allt är super bra. 

Vi har i veckan fått något typ av värme rekord här i Skellefteå och vi har typ redan 25 grader nu på morgonen   

Men jag ska fan inte klaga på den. Nu ha jag gått hela vinterna och vilja ha detta väder, så nu när det är här då ska jag hålla käfften. 

Doris njuter mindre av denna värme och idag blir det bara kiss och bajs promenader. Hon lider så av denna värme och måste bada för att kunna vara ut överhuvudtaget. Att gå ner till älven är inte långt, men just idag är det de för henne. Så idag ska jag försöka aktivera henne inne och balkongen när skuggan kommer dit. 

Förra söndagen for jag och Micke och köpten en spårlina till henne. Sedan packade vi mat och dricka och begav oss till Rovön. Där låg vi i tre timmar och myste och Doris var kopplad i linan och hade fri tillgång till att gå ner i vattnet och leka i skuggan. God vad hon sprang och busade med sina leksak och var i vattnet. 

 Vi njöt av värme och sol. Till middagen kom Rebecca och Oliver och vi grillade kebab och åt kebab rulle i naturen. 

Visst smaker maten ALLTID bättre när man gör den över eld?   

 

Förra helgen var vi oxå ut med ett gäng kompisar på krogen. Vi åt god mat först och sedan blev det en liten pub sväng. AS trevligt och god vad roligt det är att se folk igen. Får man säga i min ålder att jag älskar krogen livet. Alla är glad och man njuter av sol och en kall öl. 

 


Iveckan har det varit lite tokigt på jobbet. Tyvärr har vi haft en person som är covid positiv i gruppen och nu i måndags så hade jag ont i halsen. Har haft det hela veckan och i onsdags så fick vi veta att personen var positiv. Så jag råd gjorde med min chef och hon skickade hem mig i onsdag i väntan på svar på mitt prov. Nu är det ju så att jag har både haft covid i mars, och jag har ju fått två sprutor. MEN det händer att männsikor som haft covid och tagit sprutor får det endå, så vi tar det säkra före det osäkra. Så nu väntar jag på att få mitt svar. Troligheten att jag är positiv är ju minnimal, men den finns. Jag hoppas absolut att jag inte är det och tror egentligen inte att jag är det helle. Men spännande blir det att se. 

 

Vad jag oxå glömmt att säga är att jag nu har mått mitt mål !!!   Jag har ju sedan 1 jan kämpat och gå ner i vikt. Mitt mål var 60kg och jag började på 69,7 kg och nu den 1 juni var jag på 59,5    

Så glad är jag och så lite har jag nog inte vägt på ASSS många år. Det har varit en glädje att ta fram sommar kläderna detta år. Förra året var det på nåder jag hade kläderna. I år när jag satte på mig mina jenas shorts så föll dom nästan av mina höfter. Förra året var dom tajta och magen hängde över. Nu är det snudd på att jag måste skaffa ett skärp. Men allt känns så bra och jag ska fortsätta min vikt resa. 

För det är ju nu jobbet börjar. Att inte gå upp igen. Så stort grattis till mig och mitt jobba jag har gjort. Men nu jobbar jag vidare OCH inhandlar lite nya snygga kläder.

Förra veckan började jag känna av urinvägarna IGEN. Försökte dricka mig ur det, men det har inte gått. Men det är inte så ont som det brukar och jag har bestämt att försöka dricka lite mer nu under några dagar och hoppas det ger sig. Annars måste jag höra av mig till VC och kanske få pencellin. Men jag håller ut så länge det går, för jag vill inte äta pencellin i onödan. 

 

Jag har denna vecka oxå fixat min belöning för mitt jobb med vikten och det vart att göra sommar hår. Är riktigt nöjd över detta. 

 

Så nu gått folk ska jag bar njuta och vara stilla denna heta dag. Ikväll blir det gotta kväll med Micke när han kommer hem. Ska cykla och fixa god saker idag. 

Hoppas alla får en bra dag och glöm inte att sörja er när ni är i solen. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards