Jag kan allt

Alla inlägg den 16 juni 2021

Av Isabella - 16 juni 2021 08:54

Vaknade med sol i mitt ansikte. Började fundera på hur jag skulle spendera denna dag som jag är ledig fram tills ikväll. Efter som jag gjort bort alla måsten igår, så tänkt jag att jag går ut och tar med mig en mysig lunch och försöker spendera dagen ute med Doris. Klär på mig och ska gå ut på morgon kissen med henne och håller fan i mig på att frysa ihjäl! 

Det är f-n inte sommar än!    Ingen luft värme, det blåser kalla vindar och stora grå skit moln på himmelen. Så just i denna sekund grusades min ide om att vara ute i tusen bitar. Jag vill inte alls vara ute och leka sommar mys. Så nu sitter vi här hemma och jag funderar igen på hur jag ska spendera mina lediga timmar. 

I går kväll var jag och Anna-karin ute på krogen och skulle njuta av solen och en kall öl och bara glo på folk. Ja visst solen var framme ca 1 timme och vi satt ute, men återigen denna jäkla blåst. Det blåste så mycket att chipsen på våran charktallrik blåste nästan av. Sedan vart det så kallt att vi var tvungna att gå in, så sommarn vart F-n är du???? 

   

Senaste veckorna har jag märkt att hunden min är lite trotsig när vi är ute och rätt less när vi har varit inne. Detta beror på att jag har tagit henne lite för giviet. Känner själv att jag busar och leker inte lika mycket med henne just nu och måste göra en ändring på det. Hon måste få jobba lite med huvudet för hon tycker det är roligt och det är sådant som gör att man bondar med sin hund. Så idag ska jag hitta på något vi ska börja träna på tillsammans. Både hon och jag brukar ha roligt när vi gör det, gäller bara för mig att ta mig tiden att göra det. Det märkt så fort när jag försummat henne på henne. Att bli en tråkig matte vill jag absolut inte bli. Så mitt nya för denna vecka blir att styra upp lite uppgifter till gumman och mig. 

Denna kommer troligen bli den längsta veka ever. Igår var det tisdag och jag hade onsdag hela tiden. Så idag har jag torsdag och det är bara onsdag! På fredag ska vi ut och äta med Rebbe och Oliver på Texas longhorn och jag vet inte om jag ska våga testa lamm. Har provat äta det där förut på en blandtalltik, men har aldrig ätit en hel rätt med bara lamm, men jag får se om jag vågar prova på att ta något helt nytt. Nu ska jag googla runt lite på saker man kan träna med sina pläsklingar och ta tag i detta med att vara en tråkig matte. 

Ha en bra dag och blås inte bort. 

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards