Jag kan allt

Alla inlägg den 15 juni 2021

Av Isabella - 15 juni 2021 08:46

Regnet har ös ne HELA natten. Allså hur mycket vatten finns det i himmelen är min fråga? Och tyvärr när regner kommer, sjunker tempen ute och det ogillar jag skarpt. 

Jag var ju förra veckan och shopade en sådan stillig och snygg vardagskläning, som jag nu inte kan ha på mig för det rä för kallt    orättvist! 

Idag har jag vaknat när Micke skulle på jobbat och kände mig skit pigg. Men på något konstig vis så somande jag om driekt han for och jag vaknade med ett ryck vid 8.00. 

Egentligen både skönt och en anning stressande. För planerna jag hade i skallen kl 6 blev nu lite jobbigare att utföra. Men det äringa planer jag behöver göra så jag gör det jag behöver. Ikväll ska jag göra något jag ALDRIG gjort. Jag ska på pubrunda med Anna-karin. Har aldrig i hela mitt liv gjort det mitt i veckan. Men hon var lite sugen att bara glo på folk och det var jag med, så vi kör    Spontana saker som bestäms älskar jag. Idag skaj ag hinna med att åka förbi mamma, stor handla då alla skåpar ekar tomt här hemma och städa lite. Doris löser hår nu så golven har en ny nyans av vita strimlor. 

Så jag har lite pyssel för mig idag som vanligt. igår skullejag tvätta och det gickju så där....varför? 

Jo för att vi har varit så bortskämde med att vi har kunnat boka tvättider genom en app. Allså inte ens behövt gå ut till tvättstugan och boka somman ALLTID gjorde förr. Detta resulterade oxå i att jag fick en påminnelse typ 15 min innan att den började strax. Nu är det så att appen fungerar inte längre så jag har åsta gå till tvättstugan och boka en tid OCH då kommer det ingen påminnelse. Vilket resulterade i att jag glömmde att tvätta. 

DEt slog mig då hur mycke bekvämligheter vi nu förtiden har i våran mobil. Man kan ju banne mig göra allt med den. Handla sakeroch mat, boka tider, hålla kontakt/video samtal med långväga släktingar, se film och tv, betala räkningar, ta i mot post, jag vad har vi den inte till ,nu förtiden? Vi är alla så beronde av den att skulle den försvinna skulle ju livet bli kaos för många som har hela sitt liv i den. Ganska otäckt att det blvit så. 

Jag kom ihåg när dom första mobilerna kom som man själv hade råd med. Då kunde man ringa och hur lyxigt var inte det. Jag kunde ta med mig den och vara kontaktbar jämt. Ringde gjorde man sällan för det var ganska dyrt på den tiden. Men ville någon stackar inga så vra man ju hur mallig som helst för att man kunde stå och svar inne på en affär   

Men idag ska jag förska göra ett nytt försök att gå till tvättstugan och boka en tid för att tvätta. Nu skiner solen och jag ska knopa ihp en matlista och fara och handla. Dotter har varit s snäll som har lånat ut hennes bil till mig. Då Micke fortfarade har min bil för hans är på lagninga än. När man bor i stan ehöver man nästa inte bil, men till vissa saker behövar man det, men tur man kan låna av dottern. 

Ha nu en bra dag på er så hörs vi senare på bloggen. 

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards