Jag kan allt

Alla inlägg den 14 juli 2021

Av Isabella - 14 juli 2021 07:44

God morgon 


Allså jag tror ingen kan förstå hur mycket jag längtar efter SEMESTER NU!   Jag måste rent sagt slå mig själv i ansiktet för att kunna fortsätta ta mig till jobbet. Men nu har jag två dagar av ledighet och sedan går jag på SISTA 3 passen innan den kommer.  Jag funderar på om någan av er vet om det finns att köpa sådanna här skyddslappar som hästar har, sådanna som gör att man bara ser rakt fram och inte åt sidorna? Hojta till om det finns att köpa. Jag känner mig både gnällig och trött idag men av vilken andledning? Alla som jobbar längtr till sin semester, så det är ju inte speciellt synd omm mig om jag tänker efter. 

I veckan har jag oxå känt att nu kanske det är dags med en ny värk period. Jag har varit så glad över att det har varit så lungt jätte länge nu, men nu känner jag på nätterna att jag drar ihop mig till en boll igen och att jag har otroligt ont när jag vaknar. Jag vägrar att gå runt på min semester och ha ont och vara trött och slut. Så jag laddar nog min dosett med lite medicin och börjar äta redan nu, så kanske jag kan stoppa upp det lite iallfall. Jag kommer verkligen att behöva mina kropp nu på semestern. Vi har  redan börjat införskaffa möbler till Micke och jag kommer att behöva bära och hjälpa han att flytta. 

Sedan är det så att jag hade så otur att min kyl har gått sönder. Så jag har beställt en ny kyl och frys som jag HOPAS kommer idag och en ny tv till mig. Som vi förhoppningvis ska kunna bära upp idag och seddan fara med dom gammla till återviningen dirket. Så jag behöver verkligen mina armar och ben framöver   

Igår kväll var jag as sugen på popcorn. Jag har fått en förbannelse övermig tror jag. Förr kunde jag bara stoppa in en påse i micron och hipps vipps var dom klara. Det är ca 2 år sedan jag kunde detta. Nu för tiden bränner jag ALLTID dom. Jag har verkligen försökt att passa dom, och ta ut som i tid. Men detta resulterar i att det alltid bara är halva påsen poppad och det är skit irriterande. Men igår var jag tvungen att få kite popcorn, så jag tog mig tiden att fara på Lidel och skulle köpa färdiga popcorn, men dom hade inte det så jag kom hem med Olw micropopcorn. 

Stoppade in första påsen och känner redan efter 2,5 min att det luktar brännt    Jag skyndar till micron och tar ut påsen och då är den bara halv ......   

Tar fram en ny påsse och läser instruktionen NOGA och försöker då ställa om tempen på micron och minuterna precis. 

Stoppar in påsen och slår igång..... ganska direkt efter bara 1 min så börjar det lukta igen. Går till micron igen och innser att jag råkat slå igång grillen i micron, så jag har  börjat elda påsen    Där gav jag upp och jag hade köpt salta pinnar som en nödlösning. Så det där var sista gången i mitt liv jag provar micropopcorn. Jag har troligen en popcon förbannelse på mig och nu lägger jag detta åt sidan. 

 


Värmen forstätter här hemma och jag och Doris kämpar med att försöka gå kortare promenader och svalka oss i skuggan så mycket somm det går. Men som tur till veckan när jag får semester så kommer regnet och den svalare luften, som det ser ut nu    

Idag ska jg då iallfall få äta surströmig och njut av mina kollegor. Vi har jämt så mycket att diskutera och kan verkligen med detta att skratta. Så det ser jag fram i mot. Jag ska hinna innan lunchen att promenera in hund och vika tvätten som jag undvikt i ca 5 dagar nu. 

edan när jag kommer hem HOPPAS jag att jag fått ett meddelande att min kyl har kommit och att vi får hämta den i kväll, så då ska jag börja avfrosta frysen och göra den ren till killen som ska hämta den i morgon. 

Så jag har lite saker att pyssla med. 

I helgen som var så hade jag styrt ihop en lite fest med kompisar. Vi vart inte så hemst många men vi hade det så trevligt. 

 

 

Nu ska jg sätta igång och ta av mig offerkoftan och köra rakt in i semestern! 

Ha en bra dag på er alla och njut av värmen så länge den varar. 

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards