Jag kan allt

Alla inlägg den 15 juli 2021

Av Isabella - 15 juli 2021 15:04

ÄNTLIGEN har min nya kyl /frys kommit på plats. Igår kom den och jag var orolig för HUR vi skulle få upp den. 95kg vägde den och jag led med Micke  och Oliver som kämpade upp den. Men det gick och nu står den här i mitt kök och glänser    Det vart riktigt bra.

 

Sedan hur roligt och spännande är det inte att få ställa in sin mat och göra i ordning en ny kyl och frys? Allså detta är en helt UNDERBAR känsla, den är skinande ren och snygg belysninng, nya fack och lådor att fylla upp. Allså vilket efouria det är när man öppnar dörren och ser maten    Vet inte om detta är en kvinnlig känsla men en jävligt njutbar känsla iallfall. 

Igår till lunch var jag och träffade mina fd- och nuvanade kollegor i Idas stuga i Fagervik. Allså vilket paradis. Vi satt och åt surströming på bryggan med flugor och getingar. Sedan som vanligt hade Ida bakat ihop en anannaspaj. SÅÅÅÅ jäkla god denna paj är. Så jag gick där ifrån med en mätt mage. Vi hann som vanligt med att diskutera livet stora gåtor och börja fundera på hur vida vi är i klimateriet eller när vi ska komma dit. 

 

Idag fortsätter jag och Micke med bärandet. Idag ska vi hämta ett bord och stolar till Mickes lägenhet, så när han kommer hem blir det att sticka direkt iväg och börja bära igen. Men nu har han alla nödvändiga möbler och det blir jätte fint i hans lägenhet.

Under alla år vi har bott ihop så har han ALDRIG brytt sig om vad vi har för möbler eller vad jag köper hem. Men nu när jag hjälpt han med att hitta möbler upptäcker jag att han har endå en viss koll och vet vad han vill ha. Så det har inte varit helt lätt, men nu har vi fått ihop det och snyggt blir det oxå. 


Imorgon påbörjar jag min sista helg och på söndag kl 16.30 stämplar jag ut för SEMESTER. Jag ska direkt fira detta med middag på stan och en stor jäkla öl i magen. 

Värmen verkar försvinna nu och det känns som att nu kan jag dra igång med mer aktiv motion med Doris igen. Vi har lunkat på i en snigelfart denna månad och nu är det dags att styra upp lite hårdare motion. Idag kom jag ihåg att nu öppnar gymet på Brinken. Det är ett gym för oss som jobbar åt kommunen, där vi får träna gratis. Inte det mest morderna gymet, men alla maskiner jag andvänder finns där och varför ska jag betala 300 kr i månaden för att vara på ett snyggt och mordent gym bara för att svettas? Nä gratis är bra och jag kan sluta gyma när jag vill utan att det ska kosta mig pengar. Så jag ska försöka under semestern att vara där 3 dagar i veckan och steppa upp takten en anning på promenaderna. 

Jag ligger fortfarade sitlla på min målvikt jag hade, men jag vet hur semesterna kommer att se ut och då är det ett måste att motionera lite mer. 

I veckan köpte jag mina första jeans i storlek S. Trodde aldrig jag skulle ha S på jeans, men nu har jag det och dom sitter snyggt och jag kan andas. 

Men det gäller att inte slappna av och forstätta röra på kropp och själ och endå kunna njuta av det goda i livet. 

Ha nu en super bra dag på er så hörs vi fram över. 




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards