Jag kan allt

Alla inlägg den 16 juli 2021

Av Isabella - 16 juli 2021 07:49

God morgon god morgon 

Solen lyser MEN luften är kall och det blåser. +14 nu när jag var ut med Doris. Herregud så jäkla surt om värmen är slut nu.    Jag hade till och med jacka när jag var ut. Igår körde vi sista stora möblen till Mickes lägenhet och nu har han ett bohag med möbler. Den här veckan har varit en flytt och bärar veckan. Vi har gjort saker varje dag och det känns kan jag säga i kroppen. Micke har slitit sönder ryggen och har har fårr en jäkla värk i lederna. Så det känns ju så där att gå in i semestern med en bajs kroppar. Men det är väl så det är när man blir  äldre. 


Dagen inlägg tänkte jag tillägna det manliga könet KUKEN. 

Det har pratats om "dickpic" lite fram och tillbaka och jag undrar egentligen vad jag tycker om detta. Första tanken är att jag har nog ALDRIG fått en dickpic, men jo självkklart har jag fått en av Micke någon gång. Men vad ger denna bild mig för känsla? Nu lever jag ju i ett förhållande och jag har aldrig fått en av en okänd snubbe(inte så konstigt när jag är gift), men om jag skulle ha fått det, så vet jag inte om jag skulle uppskatta det. 

För det första hur snygg är en hård penis? Sedan så för mig så är det så att jag tänder ju inte på kuken, utan jag tänder ju på personen och hans intresse för mig. 

Jag vet inte men jag har aldrig hört om motsvarigheten "fittpic" alls. Finns det en motsvarighet? Nog förtår jag att det finns kvinnor/tjejor som skickar bilder på sitt kön till män säker, men känns som det inte finne en känd benämning på denna bild. Sedan skulle jag verkligen inte själv vilja ha en närbild på en mus    Miin fundering är då att tror män att vi kvinnor blir tända dirkt bara för att dom visar upp sitt kön? Nu kanske det finns endel som blir det, men jag tror att dom flesta båder kvinnor och män behöver lite mer för att tända till. Detta måste ju vara något som har med våran porrindustri att göra. Bilden av hur vi kvinnor bara lägger oss ner och bresar driekt karl visar upp kuken och ber om den. Verkligheten är nog lite annorlunda. Lyssnade på en podd om en kille som började komsumera porr redan som 10 åring och nu är han vuxen och har jätte stora problem med relationer för han har blivit porrskadad och beronde. 

Porr har verkligen tagit sig in i samhället och det har stor skada för både män och kvinnor. Press på tjejor och kvinnor på hur vi ska vara och på karlar vad dom ska klara av. Tex detta med anal sex som är hur vanligt som helst tydligen. 

Man har läst att tjejor inte vill men gör det för att då blir man mer accepterad och lite coolar bland killarna att man kan ta en kuk i röven. 

ALDIG i mitt liv ska något in i min röv. Där bor bajset och min anal är en enkelriktad väg ut. Idag  är det ju oxå vanligt att man skickar nakenbilder, och sedan så hör man att tjejor har fått sina bilder spridda. För mig så är det otänkbart att jag skulle skicka bilder på mina kropp till någon jag inte känner. För att jag ska göra detta så skulle det tex vara till min partner, som jag känner väldigt väl och som jag vet aldrig skulle andvända dom till något annat. 

Nä flickor det gäller att vi är försiktiga och tänker efter innan vi gör saker och blottar oss. Det viktigaste är att vi bara gör saker vi själva VILL. Att vi aldrig gör saker för att göra manen/kvinnan nöjd. Känns det inte okej är det inte okej för dig. 

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards