Jag kan allt

Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Isabella - 1 juni 2009 00:27

Japp så är det. Nu har jag väntat alldeles för längen med det. Det är just över ett år sen jag opererade mig och om jag skulle ha följt läkarens råd så skulle jag ha börjat med det redn för 10 månadersen. Men vem fan vill det när man går ner ändå??? Men som ni kanske har sett så har jag köpt en riktigt dyr sportbh i helgen så nu ska jag komma igång.

Sen mina matvanor sviktar ganska mycket. Jag äter ju skit fortfarande fast jag inte borde det, men jag orkar ju inte så mycket. Men jag känner att jag måste skärpa till mig nu ,så nu hade jag tänkt börja med det idag.

Sitter nu på jobbet och jobbar min sissta natt, sen är jag ledig i tio dagar. Skit skönt. Tänkte försöka vara ute och gå och KANSKE försöka springa lite, vi får väl se. Man kanske skulle göra upp ett tränings program som man försöker hålla så gott det går. Jag har du bestämt mig nu för att godis äter man bara på helgen!!!! Och där med basta...Isabella!!!! Så nu när jag jobbarn att har det blivit godis varje gång och det är ju inte bra. Men det är som lättsamt när man nästan bara sitter och ugglar, att äta lite snacks. Jag röker ju oxå det har jag ju försökt att sluta med flera gånger och det har ju gått så där hihihihih. Men sisst höll jag upp i sex månade. Hur dum är man som börjar om igen. Men nu har jag haft ett datum länge jag ska sluta, jag har inte sagt det till någon , men jag kan säga att det är nära nu..... Ni kommer att få föja min tränings och röknings kalender senare. Tänkte jag kanske kan få lite stöd från cyber världen när det inträffar.

Morsdag har det varit idag....vilken skit dag va. Ingen där hemma sa något och varje morsdag hoppas jag att dom ska ha hitta på något eller laga något gott till mig, men NEJ. Jag blir så besviken på mig själv att jag är så JÄVLA DUM att jag hoppas varje gång. Jag fick laga min egen mat och sitta med en karl som inte sa ett ord...så roligt vart det. Men jag måste väl innse att han är inte lika brydd som jag om att göra någon glad. Jag vill inte ha några presenter men jag vill känna mig speciel den dagen eller uppskattad.

Skit samma nästa år så ska jag FÖRSÖKA att inte hoppas.

Ska kolla lite tv nu men vi höres i morgon eller idag på dagen när jag vaknat....kram kram

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards