Jag kan allt

Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Isabella - 26 juni 2009 13:26

Japp sov fram till kl 9.15 och sedan var jag tvungen att sita upp för jag skulle på något satans möte (ursäkta mig för svordomen men jag är less på den där killen). När jag slutade på Procurator så vart man erbjuden av en firma att dom skulle hjälpa mig att söka jobb, men till saker hör ju att jag hade ju ett nytt innan jag han sluta men han tycks inte fatta det. Men i alllafall så var jag dit nu och JÄTTE trött var jag, sa där och gäspade och var allment ointisserad. Till slut förkallarade jag än en gång till han att nu är det så här....

-Jag har redan ett jobb + attjag jobbar extra ibland på boendet så jag har inte någon användning för er. Förr månade jobbade jag 201 timmar så jag orkar inte hålla på med sånt här. Tror han fattade nu. Gick ner på stan sen och köpte mig en ny bikini. Hade ju redan gjort det men den passade ju inte. Men den här gången provade jag så nu passar den, och när jag komme  till kassan så fick man en överdel gratis, så nu kan jag ju variera lite gran. Köpte även en kläning till mig på rean, 79:- det är som fått. Är hemma nu tror jag ska försöka vila lite gran så jag orkar ikväll. kommer bilder nu på Kräftan Micke och mina inköp. Kolla så vi han är där han har haft byxorna.

Vi åker till stugan iväll så det kommer ingent inlägg förrän tidigast på söndag.

Kram på er och trevllig helg

Av Isabella - 26 juni 2009 07:26

For på stan som jag sa och satte sprätt på massa pengar, som vanligt. Nä men jag köpte ett par skor till Rebecca och avmasknings medel till katten och kylbalsam till familjen och lite mat så vi kunnde äta surströming på kvällen med Linda och Jörgen. Hände väl inte så där hemskt mycke. Efter vi ätit surströming så åt vi en jätte god hallon paj. Vi kl halv sju så var det dax för främandet att fara hem och då gick jag och Micke till sängen och mysten en stund . Sedan vi kl halv nio for jag till jobbet. Har tagit en bild på Kräftan som kommer senare idag.

Har nu just kommit hem från jobbet och ska gå och lägga mig, såg ett nytt recept på fylld fläskfile som jag tror jag ska prova idag och bjuda min lilla älskling på. Är det gott kommer receptet sen

God morgon på er alla vi hörs sen

Av Isabella - 26 juni 2009 07:22

Ha ha ha min karl och din karl är ganska lika till sättet. Men det har tagit Micke 12 år innan det komme ,så håll ut några år till så kanske det kommer. Roligt att du hittat hit.

Och du som heter stina är så välkommen till min lilla sida , men vet inte riktigt om du är en vän till mig...tänker....tänker. Trornu att jag kanske vet. Hårdrock kanske är rätt?

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards