Jag kan allt

Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Isabella - 15 juni 2009 09:36

Ja så nu idag är det måndag. Det har varit helg och sisst jag skrev så satt jag ju på jobbet. Fick fara hem vid 8 på morgonen i fredags och bråttom var det. För kl 9 var det ju skolavslutnig. Hem for jag och duchade och gjorde mig klar. Hann precis så det var ju bra. Mamma följde med oxå. efter avslutnigen så for vi på stan och åt en lunch. Mamma bjöd Rebecca och efter det så gick vi och köpte ett smyckes skrin till henne, för hon har ju börjat köpa så mycke öronhängen nu så hon behöver det.

Efter fredagen var jag rätt trött. Hade ju jobbat hela natten och sov ingenting på dagen. Så det vart rätt tidigt på fredagkväll.

På lördag morgon skulle vi vara kl 8 i Bureå på en fotbollscup.......inte vad jag önskat men vi var ju tvugna att fara. OCH FY FAN vad kallt det var. Jag tror jag aldrig har frysit så mycket. Det blåste och det regnade. Tyvärr så förlorade dom en och spelade ovagjort två stycken, så dom komme sisst i cupen i deras ålder. Men dom var duktiga. Efter det for vi direkt till stugn. Mysigt var det. Jonas och Whan komme och hälsade på oss och grillade lite. Vädret var väl inte det bästa men mysigt ändå. efter Dom hade farit vi halv nio så for vi ut och kollade om vi såg någon älg? Och det gjorde vi oxå. En älg och ett rådjur.

Efter turen så svänge  vi förbi farfar och Molly och små pratade. Sedan var kl nog vi elva på kvällen så då for vi till stugan och sov.

Vakande på söndag av att det regnade otroligt mycke. Packade ihop alla grejor och fikade. Sedan städade vi ur stuga och begav oss mot stan.

Väl hemma vart det inte gjort så mycke vi myste på jag och Micke och Rebbe var med sin kompis. På eftermiddagen komme Camilla förbi och hälsade på en lite stund. skvallrade lite med varanndra och sen for vi och köpte en LOST box. så på det hela kvällen tills vi somnade.

Sen har det hänt något som är lite hemligt, men om vi säger så här så kommer ni att få veta snart. Och det kommer kanske att bli stora förändringar.

Jag återkommer om det när jag vet er.....

puss

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards