Jag kan allt

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Isabella - 24 juni 2009 09:25

Japp nu far vi och badar på Vitbergbadet och sola jag vill bli röd på kroppen, vill få lite färg. Känns skön att kunna ligga där och slappa och vila hela dagen. kommer att jobba i natt på boendet. Känns ba att få in lite pengar till kassan. Kommer att ta med mig kameran och ta lite kort. Så det kanske kommer mer bilder i morgon.

Puss och kram på er


Av Isabella - 24 juni 2009 08:04

Japp nu sitter jag här kl 8 och jag har hunit med en del idag. Vaknade vi halv sju. Slet då på mig mina springar skor och for ut och sprang min korta sträck. Känndes helt ok, men jag har träningsvärk i benen nu efter alla dagars cykling, men det gick INGA URSÄKTER.När jag komme till baka så hade jag fått ett medelande om jag ville jobba inatt. Jag svarade JA på det och sedna klämde jag ner röven nu i sängen och sitter fram för dator. ar fört över lite bildersom vi tagit och tänkte dela med mig till er av några. Lite från midsommarafton.... Sen ska jag gå och ta mig frukost och väcka min dotter. Vi höres sen kram på er.

Av Isabella - 24 juni 2009 07:29

Jo hej på er i går efter jag tvättat klart så begav vi oss till badet- Vart ju helt perfect. Solen sken som bara den och ungarna var som bortblåsta direkt vi satte ner foten på badet. Min roliga vän, som nu komme på den här iden på måndag hade ju då inte med sig bad kläder så hon sätt i kläder..hahahahha roligt kvinna det där. När kl närmade sig fyra så kännde vi att det räckte, så då for vi hem och lagade lite mat. Micke var hemma när vi komme hem. Vi lagade lite köttgryta och potatis.

Efter middagen bestämde jag och Micke att vi skulle ta en cykel tur igen. Den här gången drog vi mot Bergsbyn. När vi komme dit så delade vi på en kulglass och sedan cyklade vi norra sidan tillbaka. Härligt måste jag säga, men det känns i bena nu. Jag kan väl säga att vi kanske har cyklat minst tre mil på två dagar och det är otroligt för att vara mig , är som stolt!!

när vi komme hem så var kl kanske kring åtta och då tog vi en behövlig duchs och la oss och myste en lite stund i sänge. men då komme vi på att vi hade en svenska film vi hade hyrt som skulle se. så vi tog täckerna till soffan och såg den....helt jävla kass film!! Se den inte.... den heter: Låt den rätte komma in.

Sen somnade vi trötta och glada.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards