Jag kan allt

Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Isabella - 12 juni 2009 05:05

Jo det är ju idag. Tyvärr så sitter jag på jobbet och hinner just så pass hem till den. I år så får dom bara ha en förälder med pga av platsbrist...jätte dumt men sant. Så Rebbe valde mig. Så nu när jag slutar så måste jag skynda mig hem och byta om och sedan springa till den. Jag hinner heller inte se hur hon kammar sig innan hon går. Om vi säger så här så är vi inte så överens om hur man ska se ut i håret. Men jag hoppas hon tar ett klokt beslut. Jag kommer att vara skit trött och efter det vill min mor bjuda på en lunch på stan så undra när jag kommer att få sova? Undra vad jag ska ha på mig oxå????

Jag var i går och köpte ett par jeans och så hittade jag några leggingd som ser nästan ut som det är läder, jag tror det blir dom och en tunika.

Jag ska försöka sätta in mer bilder sen.

Hej då.......

Av Isabella - 12 juni 2009 01:20

Ja nu har jag inte skrivit på hemskt länge. Jag är ingen proffsbloggare precis. Stockholm var bra. Var ju ner på min ett års kontroll. Och läkaren min sa så här , efter dom mäta mig runt magen och tagit en vikt och en massa prover.

- Ja Isabella det här ser ju riktigt bra ut , du är nu NORMAL viktig. Jag bara satt helt tyst och tänkte. Är jag normal nu...... jo det är jag.

Känns jätte bra, men jag sa till läkaren att jag ville kanske gå ner 4-5 kg till, men det tyckte då inte han, för då kunnde jag få svårt för att gå upp i vikt om jag inte stannade av. Ja sa jag det har jag då aldrig varit med om. Men jag är nöjd. Efter besöket där drog vi till city och strosade dör en stun , sen drog vi oss till Naturhistoriska musset och gick där några timmar, för att senar på eftermiddagen fara till min extrasyrra. Var trevligt vi gjorde inte så mycke men vi har haft det bra. Bil färden hem var en mindre pers..... Vi hade ju mammas bil och det är en lite nätt Skoda. Vi skulle åkafem hem. Vart ganska trångt och obekvämt men det gick en då. Vi komme hem natten mot söndag och stackars Micke och Rebbe vart tvugna att gå till jobbet och skolan, medans jag fick sova ut. I veckan har det inte hänt så himla mycket. Det vanliga städa, tvätta, lagamat och stor handlat mat. Jobbar min sisst natt nu i natt och det känns skönt.Det ända som är nu att jag är förkyld. Har som snor hela tiden i en näsborre. Och det hjälper inte hur mycke än jag snyter mig det kommer bara mer. Jag tror i morgon jag ska överraska min man med att ha på mig min korsett och strumpeband som jag köpt, kan bli lite mysigt.

ska försöka bettra på mitt skrivande.

Kram på er

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards