Jag kan allt

Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Isabella - 23 juni 2009 10:07

Ja vaknade av mys Micke igen innan han klocka ringde. Vi låg och mysten en stund sen steg han upp och gjorde sig färdig och komme till sängen en stund till. Vi steg upp just före kl 7 och gick till tvättstugan. Och jag blir så FÖRBANNAD för att torktumlaren är trasig IGEN. Och jag vet varför den är det oxå. Jo för att det finns ränt några lata JÄVLAR där ute, som inte orkar göra rent damfiltret och det gör att en brand säkring löser ut och den slutar ge värme.....fy fan vad trött jag blir på sånt.

Men iallafall så tvättar jag nu och det är skit varmt idag ,så vi kanske ska fara till Vitbergsbadet och bada men min bästa vän. Nä ska gå ut till tvätten nu så vi hörs sen.

Föresten så måste jahg bara berätta vad min dotter sa. Jo när vi skulle fara och cykla igår kväll så tänkte jag attjag sätter på mig min sportbh. Både Micke och Rebbe satt i sängen och kollade, ja så då lite glatt

-nu jäklar sitter pattarna där dom ska!  Micke säger

- Hoppa då får vi se.

Jag hoppar upp och ner några gånger och Rebbes säger..

-Ja men din mage gör inte det????

Hahahah nä tro fan det sa jag om man gått ner 30kg så är den väl inte den fastaste...rolig tjej.

Nåja vi hör sen krampå er alla

Av Isabella - 23 juni 2009 09:51

Jo ho nu är vi på gång här i familjen.

Igår när Micke komme hem så hade jag lagat vårrullar och pekingsoppa. Lite lyxit för att vara en måndag men vad gör man inte för kärleken...hihihi

Sen gjorde vi oss i ordning för att cykla men Rebbe till träningen. När vi komme dit hade jag med mig kameran och vi bestämde att vi skulle fara ut och cykla medans hon tränade i en och en halv timme. Så vi begav oss. Vi for mot Kroksjön. Jag kan säga att jag har NOLL kondition men det kommer väl så småningom. DEt var typ bara uppför hela vägen till Kroksjön. När vi komme fram gick vi in till Mickes bror och drack lite vatten och snackade en kort stund sen for vi igen. Och vi for ut mot Burträskvägen och mot stan igen. Gick betydligt fortare hem till stan. Var hur skönt som helst. Jag vet inte exat men nog tror jag vi har cyklat minst en och halv mil. Komme tillbaka till träning och hämtade upp Rebbe. Hem och sätta oss ner för att diskuterahur det ska fungera här hemma nu med rehgler och sånt. Här kommer resultatet.

1. Mamma och pappa ska inte dricka mer.

2. Mamma och pappa ska inte gå ut så ofta.

3.Rebecca ska plocka bort i sitt rum varje dag.

4. Hon ska damsuga varje fredag och göra ren buren till Sotis.

5.Rebecca har tv- och spel tid mellan kl 18.00-20.00, vid en regnig dag så är det ok att sitta och spela eller titta på tve på dagen en stund.

6.Godis äter vi bara på lördag.

7.Läska försöker vi hålla på helgerna.

8. Rebecca går i säng på veckorn kl 22.00 och helger är lite mer fria.

Alla har vi skrivit under  och det sitter i köket. Känns helt ok.

Efter mötet var det direkt i säng för Micke stackaren skulle ju upp och jobba. Mys gubben där vakande mitt inatten och skulle bara mysa med mig ( jag menar inte knulla nu utan mysa) så jag var tvungen säga till att han skulle sova.

Slut

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards