Jag kan allt

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Isabella - 21 januari 2011 08:44

Hej på er alla pigga och glada. Idag är det fredag och dagen har mycke på schemat   Eller kanske jag överdrev lite, men vi ska handla en del och så ska Jonasoch Whan komma och äta ikväll. Sedan måste jag ta itu med bilderan från Chile oxå. Och så måste jag försöka hinna sova en en stund för ikväll återgår jag till jobbet. Känns faktiskt skönt att det vanliga livet återkommer.   

Har idag klivit upp för att kunna sätta i bilen i värme och för att göra en super frukodt till Micke, som kanske har vänt dygnet lite lite gran. Så jag ska försöka lock upp honom med en frukost. I går var jag på stan en stund och kollade in slut rean. Hade ju kvar lite pengar sen julen. Så jag köpte en mys pys dräkt, byxor och luvtröja (svarta) var väl helt ok. Men sen då .......

Jo då var jag ner på Cubus och strosade runt. Kom då fram till trosorna. Fan tänkte jag... jag behöver några trosor och nu kostade som typ 19 kr. Jag letade och letade och hittade till slut typ ett par boxar troser. Så coola ut och sköna. Köpte  två stycken och for hem nöjd som jag var. Hemma duschade jag och tog på mig dom nya trosorna!!!! Men vad fasen....  Visst var dom fina men dom åker in i musse piggen på mig !!! Varför!!! Är man för rund då eller vad är problemet..... vill ju så gärna ha dom. Kanske man ska försöka tvinga sig till att ha trosor i muttan dagaran i ända elelr ska jag skita i det ??   Ja ska prova en dag till få se hur man gör.

Iallafall så vill jag passa på att skryta lite över min dotter nu. När vi var i Chile så tog hon en del bilder med kameran. Och jag måste säga att hon har tusan lite talang för att ta kort. Här kommer två st som jag ska förstora och göra svart vita. pluss att jag redan har typ ett liknande på henne som vi ska ha här i hemmet. Tycker dom vart jätte bra.

Kram på er så hörs vi sen.

    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards