Jag kan allt

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Isabella - 24 januari 2011 16:44

  Vad denna dag sög balle.......   

Jobbat inatt och skulle på ett möte med min bror direkt på morgonen. Trött som fan stressade jag till stan för att hämta upp min bror, för att han har nämligen krockat sin bil..... då upptäcker jag att NÄÄÄÄÄÄ jag har glömmt min mobil på jobbet. Och till råga på allt så hade jag slagit i gång ljudet....fan fan fan fan..... och inte fanns det tid att vända om och hämta den...fan fan fan.... jag visst att någon av dom skulle till stan idag men frågan var ju om jag skulle få tag i dom inna dom han fara, för jag skulle ju på möte. Sur och tvärr for jag till bror och gick och ringde på för att se till att han kommit sig upp.   Hann hetta till när jag innser att han är i kallingar kvart i nio (vi ska vara där nio) och allment nyvaken..!!! Men vad gör du frågar jag lite surt. Nä det blir ingenting idag, hon har ringt och vi ska komma i morgon.   säger han med trött rösten. Jaha vad tusan oxå. Ja då syns vi i morgon hej hej . Hem lägga mig i soffan och somna nästan direkt. Vaknar igen efter någon timme och förstår att Micke har smitit från mig. Känner mig lite ensammen för sekunden, men hinner inte tänka mer på det för då kommer han. Har fixat träff med min vårdtagar så jag far och hämtar mobilen. Efter det så sket sig dagen helt!!?!?!?!?   För att göra en lång historia kort så handlar det om denna bil vi har försökt sälja åt bror. Den har stått på en firma som skulle sälja den. Enligt dom så skulle det gå på en månad. Vilket tydligen har blivit tre månader utan att den blivit såld. Idag ringde det en som vill ha bilen. Firman som hade bilen ville tydligen ha 10. 000 för att dom försökt sälja den  sa dom till min far) . Sur som jag redan var så laddade jag mig full av meningar och åkte dit. Inte otrevlig men hemskt bestämd snackade jag med killen och påpekade att dom misslyckats med uppdraget och jag bad även om att få se kontraktet. Hahaha inte stod det något i kontraktet att dom skulle ta ut en avgift för att ha bilen där. Så jag tror han fattade vad jag var ute och fiskade efter. För helt plötsligt så ville han inte ha 10 000 för att bilen varit där, utan det gick bra med 5000 för att dom lagat en del grejor på bilen och jag fick även se kvitto på vad som var gjort.   allt ordnar sig till slut men man ska som måsta hinna bråka hemma, borta och man blir ju fan helt slut innan det är klart......

Men tråkigt att en del alltid ska försöka lura dom som inte riktigt vågar säga ifrån. Varför varför varför är världen upp byggså?   

Så nu är jag bara hemma och är trött på allt tjafs, plus att jag trodde att imorgon skulle bli min bara min lediga dag, men nä i morgon ska jag fara på det där mötet som inte varit i dag.

Idag behöver jag en stor kram så idag ger jag inte bort någon .......  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards