Jag kan allt

Alla inlägg den 27 maj 2013

Av Isabella - 27 maj 2013 10:16

Tjenis på er   

Helgn har beståt av lite jobb, bakning,fest och en massa chips ......allså ett ända jävla ätande.

II går firade jag min lilla mor. Jag bjöd på smörgåstårta, en bakelse till kaffet och ¨så hade jag köpt en chokladask och 2 trisslotter.

Tyvärr vann hon inte ett öre på lotterna   

Men hon var glad och det är väl det viktigaste. I veckan skajag verkligen försöka gå lite mer promenader. Jag och gubben behöver motionera en massa igentligen......men vi tycker ju soffan är så himmla skön.

Iallfall så har jag funderat på en sak ett tag nu. Detta med facebook, bloggar och instagram.

Detta fenomen som är så roligt att få se vad andra gör och ja ni vet......

Jag har själv alla dom där sakerna. Ofta hör man ju hur man diskuterar olika personer typ

_ Varför lägger denna människa ut dom här bilderna JÄMT. Alltid samma, jag blir så less......eller hon/ han skriver bara om samma ska hela tiden ...vem bryr sig??

Alla dom här instansera handlar egentligen om att man vill bli bekräfta, att man kan visa folk hur roligt man har eller hur duktig man är ....... och om man inte gör det så är det nästan som man inte har gjort den där fina tårtan eller sprunigt dom där 5 km eller varit på den där super roliga festen......  

Förra veckan var jag ute och gick. Jag har ju själv den där appen "Run keeper", det är en super bra app som jag kan se hur långt jag gått, hur fort osv OCH jag kan dela med mig om hur DUKTIG jag har varit på facebook!

När jag gick prommis tänkte jag att .....varför MÅSTE jag bevisa för att att jag går en promis?? Behöver jag verkligen den där bekräftelsen ?? Jo ...ja det känndes så , men jag vill inte vara beronde av något som egentlign är på låssas.

Så´mu mera ska jag köra min app och inte visa hur duktig jag varit, för jag har ju varit duktig en då utan att alla vet att jag har varit der.

Det har nästa blivit så att man har inte gjort skaer om man inte kan bevisa det för världen. Och allt dett gillande..... man blir sur elelr funderar över varför inte vissa gilla vad man gör.....? Vad är det med de??? Varför ska man bli ledsen eller stött ikanten om inte rätt människor gillar vad jag gör ?

Ska man vara beronde av va alla andra tycker?? Jag måste ju kunna känna mig BRA och DUKTIGT i mig själv.... att hela tiden behöva en bekräfftelse kan ju inte vara bra.....

Nä nu ska jag försöka hitta njutning i mig själv och verkligen försöka att int söka låssas bekräfftelse i allt jag gör.



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards