Jag kan allt

Alla inlägg den 15 juni 2016

Av Isabella - 15 juni 2016 14:34

God dag på er läsare (om det nu finns några kvar) ?

Sommaren har kommit till oss i norra Sverige. Semestern närmar sig med storm steg och jag längtar verkligen. Nu har jag jobbat två veckor heltid och det går faktiskt okej. Väken finns där men är mindre. Jag har oxå blivit varse om att vara sjukskriven är  bra för kropp, men för inkomst är det bara bajs.

För två månader sedan så blev det en lagning av bil och det resulterade i att den månaden vart bajs   

Förra månaden fick jag min första sjuk lön så den vart bajs   OXÅ

Och denna månad får ja min sista sjuklön och det damp ner igår en satan fordonsskatt i brevlåndan, såå denna månad blir dunder BAJS OXÅ  

Så dunder bajs att jag nu har blivit tvungaen att ta beslutet att det blir ingen festival för mig   

Det är första gången jag inte ska fara dit någon kväll alls. Men det är ju så man måste göra när man inte har pengar till nöjen. Det har lyxfällan lärt mig.

 

Fortfarande har jag riktigt många hjärnceller kvar att jag förstår vad + och - är. Så än så länge mina vänner behöver ni inte vara oroliga att ni måste ta fram skäms kudden och slå er ner fraför tv och se mig stå där och inte veta vad jag gjort för pengarna.

På hemma plan händer det mycket just nu. Jag håller på att få en mini vuxen här hemma. Rebbe har börjat övningköra och hon är bra på det oxå. I går var vi till körskolan och skrev in henne och hon fick med sig alla böcker och program hon behöver för att plugga. Sedan så tipsade våran granne henne om att på Coop sökte dom extra personal. Så igår bestämde sig gumman för att ta sitt CV och trippa dit.

Jag följde för att vi skulle lix handla. Hon stegade fram till kundtjäns SJÄLV och frågade efter chefen. Chefen tog imot henne och 15 min senare kommer hon ut med ett brett lende. Hon fick jobbbbbbb   

Hon hade just suttit och sett att dom behövde mer folk och gärna någon extra arbeter så Rebecca fick tider tre tider till veckan hon skulle börja med.

För endel kanske det inte är så himla märkvädigt att ungdommarna skaffar jobb, men för mig är det stort. Min flicka har alltid varit blyg och rädd för att göra bort sig och nervös. Denna sommar har hon jobbat väldigt mycket med sig själv och börja bygga upp sitt självförtronde och jag vet vilken prestation det var för henne att gå dit och fixa detta själv, men hon gjorde det och jag är så himmla stolt för det.

Att se henne glad är det bästa som finns, när hon är lycklig och glad blir jag oxå det   

Hon har även börja hjälpa till mer hemma, hon tar ett större ansvar över Doris och hon hjälper mig om jag ber om hjälp. Allt är allså väldigt harmonsikt här hemma och jag njuter.

Semester verka bli en fattig semester, men vad gör det? Jag har tak över huvudet, mat på bordet, en glad tjej och en mysig hund att prata med    Vad mer kan jag behöva? Harmoni och lycka är vad jag strävar efter och det har jag just nu. Så jag skiter i pengarna ........

Ikväll ska jag få sätta tänderna i en HÄRLIG surings macka igen. Jag är bjuden till en av mina älskade kollegor och jag längtar.  Suring är fan livet.

Idag fick jag mig en ny upplevelse. Rebbe följde mig och gick El-ljus spåret här på a-torp. Jag har nog aldrig gått ett sådant spår.

1. för att jag har varit en latis hela mitt liv

2. jag är otroligt jävla rädd för älgar

Men idag följde Rebbe mig och visade och det var jätte mysigt. Doris kunnde springa lös och snosa och vi kande njuta av skog och naturen. Det kommer verkligen och bli en sträcka jag kommer att gå i sommar då det är väldigt lummig och mycke skugga. Doris är ju ganska känslig för värme och då passar det att gå i skogen stället.

Älg rädd är jag men jag tror att om jag har lurarna på mig och sjunger i högan sky så far ju dom. Så hör ni någon yla runt på a-torp är det bara jag i spåret   

Nu ska jag väcka upp lilla Dois och gå en promenad. Hon ska nämligen få vara hemma när vi åker bort. så jag måste hinna trötta ut henne lite så hon kryper ihop och sover när vi far.

Ha det nu så bra till nästa gångför det ska jag ha det.

HOJ



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards