Jag kan allt

Alla inlägg den 21 juni 2016

Av Isabella - 21 juni 2016 14:56

Flititg Coop handlar som jag är och en strö handlar så besöker jag Coop i snitt 5 gånger i veckan. Har nu under en eriod uppmärksammat en grej i kassan.

När man står bakom ett par i ålder av ca 65-75 år ålder så inträffar en sak ofta. Kvinnan plockar upp varorna nästan jämt. Gubben går till bandet och ska då börja packa. Kvinnan kommer till betalningen så blir det något fel. Hon börjar fiffla med korten ELLER så såger honn direkt ....

-Men Oj jag har inte börsen med mig .

-Jag måste få ta ditt kort...och vänder sig till gubben......  

Oftas går det ju jätte bra men ibalnd ser man missnöjet hos gubben eller så hör man han muttra

-Visst vet du att man måste ha börsen med sig när man ska handla......

Min fundering är då. Har kvinnerna satt detta i system när dom vill att gubben ska betala lite för sig?

Är detta fallt så vill jag hylla kvinnas listighet!

För i 9 av 10 falla så har ju gubbarna bra nu mer löna än kvinnorna och kan faktiskt ibland handla kanske en gång mer än kvinnan ...hihihihihihi

Igår komme Rebbe hem efter en dags arbete och var SÅÅÅÅ jäkla nöjd. Hon hade provat vara i kassan och fått skriva på en massa papper.

Till min förvåning så har hon faktiskt ganska bra lön. Hon har typ som mig i timmen...? Detta innebär att en del skaer kanske hon nu kan börja betala hemma. Som typ Doris saker. Typ ben,bajspåsar och hund godis. Fast man har en lite hund så kostar dom pengar. Så detta blir en avlastning för mig oxå   

Idag fick jag ett meddelande från henne att hon fåt mer tider och hon kommer at jobba ganska mycket och det är ju jätte roligt. Men nu behöver vi kanske lite mer hundvakt, så jag ska ska prata med våran gulliga hundvakt Ingrid om detta.

Idag har dagen flytit på och jag har promenerat med Dottan, varit förbi min kollegor, hadlat lite små saker och städat lite.

Så nu sitter jag här i soffan och funderar på att börja med maten snart. Ikväll ska jag spela borta match hos Micke.

Ibland när jag sover hos han känns det lite somm semester. Behöver bara komma dit och inte göra ett skit. Lägger mig i sängen och bara slappa och se på tv. Nästan lite hotell känska över det hela.

Fortfarande har jag inte invigt min semester med en drink, MEN i morgon blir det lite fest. Jag och några vännerr ska nämligen gå på Olerys och se fotbollen och fira in semestern. Så i morgon kommer semester drinken i goda vänner sällskap.

Och jag ska få träffa Leila .....fina lill Leila som har varit borta i nio månader i Australien. Hon har nu kommit hem och ska tydlign med i morgon. Ska bli jätte roligt.

Ha nu en bra kväll för det ska jag......borta match och då kan allt hände under täcket .....   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards