Jag kan allt

Alla inlägg den 20 juni 2016

Av Isabella - 20 juni 2016 13:51

...... nu i ca 16,5 timmar haft semester ! Jag harinte tagit den beryktade semester drinken eller ölen än, MEN kanske ikväll blir det.

Vakande i morse och tänkte ...ja ha då var semestern här och jag är ju fan inte alls beredd. Rebbe började jobba idag så hon klev upp och tog hand om Doris så jag fick sova till halv nio.

Ja ha vad ska jag hinna med nu på semestern.

Min första tanke är .....

-Herre nu måste jag ta vara på semestern och försöka göra saker. Men sedan när jag satte mig ner med cigg i handen på ballen så kände jag .....

-Nääää jag ska bara vara impulsiv och inte boka in saker hela tiden. Bara vissa saker ska gå på rutin som mat,kiss,bajs (med dottan), och tvätt. Sedan ska allt annat komma spontant. Efter som alla helger redan är bokade så lägger jag min enerig till veckorna och kommer att bara ta dagen som den kommer.

Har oxå tänkt låta mitt hår ha semester.

Som långhårig kvinna så har jag mitt hår uppsatt i en ful slarvig knut ca 11 ½ månad om året och detta sliter ju på stackart håret. Så nu på min semester ska jag försöka ha utsläppt hela tiden.

Ikväll blir det intressant att höra hur det har gått för min älskade dotter på sitt jobb och seddan blir det bebbe bu hus Frida och hennes lilla Alma (Alma är en hund allså   ) Jag hoppas Dottan är snäll och inte skriker och skäller så mycket. Och att hon inte bråttas så hårt när vi ska träffa lilla gumman.

 

Idag har jag bara små städat, handdiskat,gåt en prommis med Stina och dogsen, handlat hår färg för att täcka över min ålder, handlat maskindisk medel, och pussat på Tussan. Sedan har jag suttit och lekt med "snappchat".

 

Med detta in lägg vill jag sätta igågn min första semester vecka och börja förbereda mig för en midsommar afton som ser rätt lugn ut.

Så jag önskar alla min vänner en riktigt glad dag och let the ledighet börja !!!!

 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards