Jag kan allt

Alla inlägg den 9 mars 2018

Av Isabella - 9 mars 2018 09:14

Hej på er alla läsare.

Nu har jag äntligen klarat av dom här första 3 månaderna av detta 2018! Allt har bara rullat på och jag har bara åkte med i den bergodalbarnan som jag har befunnit mig i.

Men jag har alltid sett slutet och tänkt att EFTER min 40 års fest DÅ lugnar allt ner sig.

Och där är vi ju nu, EFTER MIN 40 ÅRS FEST.........

Några har frågat om man har kommit i någon ålders kris?? Jag försöker verkligen hitta några negativa känslor med att fylla 40, men jag kan verkligen inte hitta något negativt med att åldras......så NÄÄÄÄ jag njuter av att fylla år.

Mitt kalas var en ren fullträff med kära vänner. Tänker varje gång att jag ska ta en massa bilder med telefonen, men jag SUGER på att göra det.

Kommer typ ihåg det när man kanske är lite över förfriskad och då blir ju bilderna där efter oxå   

Men här kommer några lite bättre bilder iallfall. Jag vill åter igen tacka ALLA som kom och firade denna dag med mig och TACKA för alla jätte fina presenter som jag fick. 

       

Jag är så nöjd med alla mina presenter och jag har fåt en massa present kort på olika ställen. Så nu tänker jag räkna upp allt jag kunnat köpa för alla presentkort jag har fått.

Bluetooth högtalare, hörlurar, nya jogging skor, varma stövlar, pannband,vantar, godis,rituals produkter, parfymer från rituals, body shop produkter, ansiktsmask, en MASSA blommor,en ram med lampa i,en biljett till festivalen,pengar på Olerys, på Pinchos, en massa CHIPS och dricka, små sure fuzzy pop, choklad och sist men inte minst en utlandsresa av min älskade man    SÅ ett STORT tack till alla mina vänner och kollegor. Har jag glömt någon present så är det inte för att jag inte gillar den utan bara för att jag fått så många att jag nästaninte kommer ihåg allt.

Nu börjar vardagen om och jag välkommnar den med öppna armar. Det är roligtmed fest och glamor men det är roligt att bara vara oxå på kvällarna. Att inte ha några måsten, och ara chilla bort dagen.

Just nu har jag sjuk skrivit mig för min höft har bara blivit värre och värre och nu strålar det så pass mot ryggen att jag kan inte jobba. Värken har tagit grepp om min röv och rygg och jag hoppas detta ger med sig snart. Har kontakta sjukgymnasten och har fått en tid på onsdag så får se om dom kan hjälpa mig och min rygg/röv.

Nu kommer vi raskt in på nästa bild....

 

Jag hade detta ägg vid mitt bord vid sängen. Rebbe frågar.....

-Vad har du för avancerad sex leksak vid sängen???? såg lite äcklad ut..?

Hahahahah så var tvungen lägga ut det på snap    Har ju fått jätte många som undrar vad det är ???? Den bästa komentaren var..

-Ska den in i stjärten??

Nä gott folk den ska inte in någonstans. Det är ett trå prydnas ägg som jag sitter på och ligger på för att massera min onda höft/skinka. SÅ OINTRESSANT   

Igår var jag och inhandlade dom sista sakerna för mina presentkort. Det vart en apa och en fejk kaktus med kruka. Är såååååå nöjd.

Mickes komentar...

-Ska du måla den själv ???? VAAAA?????

 

Fick även min sista present igår av Bassen och Emelie och till den kom ju en super fin låda.

 

Så nu har jag bestämt att i denna låda ska jag spara alla kärleksbev Micke skriver till mig. Har kastat en del med åren men hädan efter så blir det sparat allt. Så när den dagen kommer att döden skiljer oss åt och jag står själv kvar ska jag ta fram denna låda och gossa ner mig i hans ord   

Så jag la ner första brevet igår.

 

Igår var det kvinno dagen och ska jag vara ärlig ,så tänkte jag inte något specielt på det. Men det hade tydligen någon annan uppmärksammat.

För när Micke kom hem kom han med en present.

 

Nu ska jag tillägga att han kanske inte köpt den till mig men att bara komma ihåg att det var kvinnodagen och att ta med sig en present till mig är ju jätte snällt.

Nu sk jag återgå till den helt vanliga vardagen och hoppas på att ryggen repar sig och att sommaren är på G tillbaka snart.

Nu kommer jag troligen ha mer tid för bloggen fram över. Ha nu en jätte bra dag på er alla 






Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards