Jag kan allt

Alla inlägg den 23 mars 2018

Av Isabella - 23 mars 2018 09:01

Idag har jag täkt att försöka vara självisk! Tanken är att jag ska följa min bror och hämta hans nya säng som har kommit. MEN nu har jag bett våran pappa om hjälp för jag känner att jag vill ta hand om mig själv. Jag har ordnat släp, att Rolf ska få sluta tidigare och berättat hur dom ska göra.

Nu återstår det att se OM det funkar, för jag hade nämligen tänkt fara och simma som min sjukgymnast rekomenderade .

Idag vill jag bara ta det lugnt och inte stressa för att hinna allt. Jag vill mysa med Doris, gå en korare promenad, äta lunch, fara och simma och sedan fara till mamma en stund.

Tror vi detta ska gå ihop? Återstår att se, men jag ska göra ett försöka att smita från att hämta en säng.

Igår ringde mammas nya bonde och meddelade att hon är välkommen att flytta in på torsdag, så på onskadag ska vi flytta in alla grejor. Så jag hoppas faktiskt jag blir sjukskriven nästa vecka oxå med tanken på att jag ska hinna fixa alla hennes saker på plats innan hon ska förflyttas över på tordag.

Jag hoppas erkligen detta kommer att gå bra och att mamma ska känna igen sina saker och KANSKE kunna känna lite som att detta blir hennes nya lägnhet.  Jag har en dum förmåga att förvänta mig att allt ska bli perfekt och när det inte blir det så blir jag liksom lite besviken.

Så denna gång ska jag försöka tänka att realistiskt och klokt. Nu min läsare ska jag gotta ner mig i soffan med min älskade kamrat och vila lite sedan blir det en hel dag bara för mig.

 




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards