Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 30 juli 2021

Förändringar och framtid hör ihop

Av Isabella - 30 juli 2021 19:06

God kväll på er alla som vill läsa. 

Oj oj oj nu har snart halva min semestergått och jag känner knapp att jag vilat något. Visserligen har vi typ inte lagat mat på två veckor och bara ätit ute. Men vi har banne mig inte vilat. Vi började semesterveckan med en fest hos Cicci och Bobban. Jävligt trevligt och vi skålade in semester med buller och bong kan man säga om jag skulle fråga min vän Anna-Karin    , men det är en berättelse sin inte är min så den lämnar vi utanför bloggen. Men trevlig var det. Sedan repade vi oss en dag och sedan begav vi oss mot Stockholm    Allså denna vackra stad. Jag gillar verkligen Stockholm. Alla vackara byggnader, vatten och lite hektiskt med folk i rörelse. Vi hade tagit in på ett hotell i Solna, så vi parkerade bilen och tog oss fram med pendeltåg och tunnelbana. Så under 3 dag gick. Ingen vila. Vi gick och gick och gick och gick.

Vi hann med att kolla in en av världens största vikinga uttställning. Jätte roligt att se på alla fynd dom grävt upp. Vi träffade Camilla med hennes barn och fick en trevlig kväll med god mat (till slut) några öl och lite skratt. 

Jag gjorde en spring nota för första gången i mitt liv! 

Så här var det. Vi gick in på våran favo returang "Harry b James" och beställde en öl och båd om att få menyer. För tanken var att vi skulle äta där. Vi väntade och väntade på menyn. Jag gick då och frågade om vi kunde få menyer IGEN och hon lovade att komma ut med dom. Vi var ändå ett stort sällskap på 8 personer som skulle spendera pengar. Vi väntade och väntade och så helt plötsligt var ölen slut. Camilla gick oh frågade IGEN om vi kunde få menyer. 

Jo han i barn skulle se till att någon kom med dom. Men ingen kom, så efter ca 45 min så reste vi oss och gick ut. 

Ingen la märket till oss , så där av blev det min FÖRSTA springnota    

   

 Så vi letade upp en ny resturang so ville bekänna oss 8 personer som hade stållar fulla fickan. 

Resterande dagar gick vi på stan och shoppade och bara kollade runt. Vi vilade oss i mellan åt och tog lite öl och mat. 

En underbar semester men ingen vila kan man säga när man är i Stockholm. Vi avslutade semestern med att besöka vikinga gravar i Uppsala på vägen hem. Sedan blåste vi raka vägen till Norrland, men en mellan landning i Sundsvall för att shoppa lite saker på Ikea. 

         

Väl hemma så landade vi på tisdagkväll och på onsdagen blev det en tidig morgon för jag hade så jäkla tur att Doris hundvakt skulle lix till stan på morgonen, så hon tog med sig Doris till stan och jag hämtade henne här i stan. Skönt som bara den, så slapp jag sätta mig i bilen och köra till Burträsk. 

Onsdagkväll bjöd på en puben runda. Jag och Anna-Karin gick ut för att se lite folk, och träffade på Jonas och Whan som gjorde oss sällskap. Då rinde vi ut Micke, så han kom cyklande. En super trevlig kväll fick vi i sista solkvällen denna sommar känns det som.  

 

Torsdag morgon blev det åter igen en tidig morgon. Då jag lyckats boka en ny tid för att fläta håret igen. Så ingen ro inngen villa. Upp med tuppen och rasta Doris innan jag skulle åka och vara på stan kl 10. Flätade håret i c 4,5 timmar och hem för att göra en snabb power nap, innan vi skulle till Stackrönnan för den årilga räkmackan/ pizzan för mig då. Där mötte vi upp Cicci och Bobban som sällskap och vi käkade och hade en trevlig stund.  

Så kom vi ju till idag. Ingen ror ingen vila idag heller. Anna-Karin behövde stöd hjälp för att ta sig till VC, så jag lovade att hjälpa henne. Hon skulle vara där kl 8.00 så jag klev upp och for iväg. Allt gick mycket bra och inga allvariga skador hittade dom, så efter röntgen så åkte vi hem och sedan dess har jag och Micke jobbat på som bara den idag. Han har packat saker, jag har monterat ner min sängram. Med många svordomar och lite köns ord så till slut fick jag isär skiten och skrattade hånfullt. 

Micke fick faktiskt rycka inn 2 gånger när jag vart för högljud    Sedan bokade vi en släp och drog på återvinnigen för att bli av med lite skrot och samtidigt tog vi med oss lite skar som ska till Mickes lägenhet. Hem igen efter alla bilköver vi stått i och kasta in tvätten i tvättstugan. Jag har idag oxå inhandlat ny madrass till sängen, lagt på nya sängkläder, så ikväll blir det lyx när man lägger sig i en typ NY/gammal säng. Jag har även införskaffat en helt egen BRA skruvdragar. 

Jävligt vuxet av mig nu när jag blir ensammen. Karlt man behöver en sådan då när jag ska skruva och meka här hemma    Så man kan väl säga att just nu efter kl 18.30 landade våra rumpor i soffan. Micke har varit så snäll att hjälp mig att koppla in tv och min nya routor, så nu har jag nog allt jag behöver för att klara av livet som ensammen. 

Jag har internet, tv, säng och en skruvdragare , vad mer behöver man    

Nä troligen inget mer. 

Så jag kan inte säga direkt att jag har haft en lung semester hittills, med roligt har jag haft och det slår ju all vila i det långa loppet. 

Vad resterade semester har att erbjuda får vi se men nu har vi gjort det mesta och det känns nu som allt lugnar ned sig och jag ska börja försöka vila lite mer. 

Vädret verkar inte bli det bästa men jag ska försöka skita i det. Bara man får varal edig och ha roligt. 

Nu kära läsare ska jag lägga om kull mig i soffan och invänta Doris sissta kiss runda, sedan blir det en dusch och hopp i min nya säng. 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards