Jag kan allt

Alla inlägg den 2 september 2021

Av Isabella - 2 september 2021 18:52

God afton på er mina trappra läsare. 

Hösten har kommit och vi får börja klä på oss varmar kläder. Själv så skulle jag önska att vi hade sommar året runt, men då förstår jag att jag måste flytta till någon anna breddgrad. 

Iallfalll så rullar livet på och jag försöker vänja mig vid att laga mat till mig själv. God så tråkkigt det är att laga mat sig sig själv och fram för alt äta själv. En himmelens tur jag har Doris som sitter kloss med mitt ben och dreglar, så ensam är jag ju egentligen inte. 

Nu när hösten knackar på dörren så slutar man ju med vissa saker, som typ att raka benen och andra delar på kroppen, upptäckte jag i förrgår. Inser då hur himmelskt håriga ben jag hade. Så igår tog jag mig en hyvling ,så jag vart av med all päls. 

Nu till mitt nya ilandsproblem. Före sommaren här, så tog jag mig byxan och gick ner i vikte en del. Detta resulterade i att jag har nu S eller xs på mina kläder, beronde på vilka kläder det är. Mitt problem är nu att när jag beställer kläder på nätet så tänker hjärnan fel fortfaradnde. Eftersom jag är lite snål, så beställer jag ofta från kina sidor och alla vet ju att kineser är rätt småa, så jag tar alltid en storlek större. Men uppenbarligen är jag oxå en liten kines nu. Idag fick jag paketet jag väntat på och längtat efter. Jag har beställt en skinbyxa, en läng skjorta och ett par fejk dr martins skor. 

Skorna var as snygga och jag är är riktigt jävla nöjd över dom. 

 

Skjortan vart helt okej, men hade nog kunnat ta en xs så hade den suttit lite bättre. Men helt okej tycker jag. Men byxorna    Det var dom jag längtade mest till. 

 

Hade jag haft mer ljus här hemma hade jag tagit en bild när jag provade dom. Men ni ser själva hur dom skulle sitta, och jag kan säga att så där satt dom inte på mig. pösiga och sladdriga. Jag hade då tagit en M på byxorna och skulle nog ha haft en S. Men nu orkar jag inte skicka tillbaka dom. Men få se om en kompis kan ha dom. Men surt känndes det, hade tänkt styla runt med min nya look i helgen. Det är ett litet ilands problem , men dock ett problem, för det slösas endel pengar. 


Doris gumman har lyckat fylla 6 år förra helgen. Hon var tyvärr inte hemma, för att vi hade tapetsering jobb hos dottern fredag och lördag. Så hon fick vara hos sin snälla extra familj i Burträsk. Men på söndag när hon kom hem så hade jag en present till henne som hon öppnade och lekte med i 4 minuter   

Doris har vairt i en "slicka på tassarna" period och har nu fått röd rodnad mellan tårna. DEtta kliar nog väldigt mycet för henne och hon slickar mer då. Så det blir som en ond cirkel. Så förra veckan hittade jag små hundsockar  på Dollarstore och jag vill passa på att rekomendera dessa till er andra hundägare som har problem med röda tassar eller frenetiskt slickande. Dessa sitter som en smäck på henne och varje natt smörjar jag tassarna och sätter på henne dessa så hon inte ska kkunna slicka. Hon är väl inte super glad över dom men har lärt sig nu att hon måste ha dom. 

 

Det är till och med halkskydd under dom så hon inte sk halka runt. Och det har blivit mycket bättre mellan tårna. 

Jag har nu igen åter upptagit mitt pusselbyggande. Jag byte ju pussel med min moster för ganska längesedan. Och påbörjade ett pussel. Men tröttnade en tag på det för det var så svårt. Men nu i veckan har jag upptagit detta pussel och har gett mig fan på att jag ska göra detta klart. Så efter detta inlägga ska jag borra ner mig i bitarnas värld och hitta rätt plats för dom. För det ska bli klart idag. 

 

Idag har jag även hälsat på min mamma och käkat lunch med henne. Hon är så tyst nu förtiden. Hon pratade kanske två meningar med mig. Hon försvinner mer och mer och det är svårt att veta om hon ens vet vem jag är. 

 

Nu mina vänner ska jag sluta blogga för ikväll och slå mig ner vid mitt kvälls jobb.

Ha en trevlig kväll på er alla 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards