Jag kan allt

Alla inlägg den 24 september 2021

Av Isabella - 24 september 2021 08:05

Allså var det någon mer än jag som såg Kalla fakta igår om personer som kallade sig att vara "INCELS"? 

Vad är detta nu för påhitt och personer? Ja tydligen är det peroner (överhängde män) som lever i ofrivilligt cellibat. 

Som har ett kvinnohat och har vid vissa tillfällen dödat kvinnor. 

Dom anser sig vara bortglömmda och ensamma och att vi kvinnor bara väljer snygga killar och killar/karlar som ser ut på ett specielt sätt. Att vi kvinnor behöver tyglas och att vi har fått för mycket rättigheter här i samhället.

VAD ÄR DETTA FÖR JÄVLA PÅHITT? 

Allså jag vill bra säga att ni kan ta av er eran offerkoffa ni har tagit på er. Vi kvinnor har under alla år stått bakom mannen och fått veta hur vi ska se ut, bete oss och vara och göra, FÖR ATT NI MÄN SKA TYCKA OM OSS. 

Nu vill jag direkt säga att detta gäller ju då inte ALLA män/killar. Det finns många av det manliga könet som är underbara. 

Så till er som kallar er Icels och har ett kvinno hat. VÄLKOMMEN TILL KVINNORNA VÄRLD! 

Nu får ni smaka på eran egen medicin. 

Ni kan ju börja göra som vi kvinnor har gjort under många herrans år. Börja med botox, skönhets operera er och rätta in er i ledet vi kvinnor kräver.  


Om man ska gå in på detta mer på ett allvarligt sätt så förstår jag att vissa av dessa människor lider av ensamhet. Ensamhet kan komma av flera olika andledningar. Det kan komma av diagnoser, dåligt självförtronde och psykiskohälsa. Dom här saker kan man inte rå på i vissa fall, men det är saker man kan söka hjälp för och man kan hitta verktyg för att mindska. Detta är inget nytt och detta är något massvis kvinnor lider av oxå. Att ta till hat och våld leder ju inte till att man börjar må bättre, utan detta leder till bara större hat och en större ensamhet. Visst förstår jag att peronerna dom interjuvad igår var extrema, med extrema åsikter, men det var sjukt proviserade, att se att dom tyckte att deras ensamhet berodde på vi kvinnor. 

Jag tycker att ni i första hand ska se på er själva hur ni själva beter er och se om ni kan göra något annorlunda. Sedan vill jag upp lysa er om att man dras till olia saker när det gäller att välja partner, endel gilla långa killar, en del gillar korta killar. Endel vill ha en med muskler, en del gillar taniga killar. . . . . Vi gillar inte alls bara en typ av karl. 

Precis som ni killar/karlar, som oxå dras till olika typer. Sedan att hänga upp sig på att ingen nappar på TINDER är väl lite löjligt. VAD är Tinder? Ett ställe där det mesta dels handlar om utseende och knulla. Nu har jag aldrig själv varit ute på Tinder, men hör av mina singel kompisar hur det är där, och där jag verkligen inte skulle söka en partner. 

För er som kan ta av er offerkoftan, gör det och börja jobba med er själva och sökhjälp för eran ensamhet och erat dåliga månde. För att kunna tycka om någon anna måste man må bra själv och det finns alltid saker man kan göra annorlunda. 

För vi kvinnor kommer fortsätta framåt och ta för oss av livet det är våran rätt. Det är allas rätt! 






Av Isabella - 24 september 2021 07:38

God morgon på er allihopa


Fredag idag och jag har en "liten" jobbar helg framför mig. I slutet av förra veckan fick jag redda på att jag behövders som "utbildare/hjälpreda" till Skellefteå kommun igen. För er sm följt mig flitigt ,vet att jag jobbade förra vintern/våren som utbildare inom vårat nya datasystem som hela Skellefteå kommun "vård och omsorg" ska börjaa andvända sig av. 

Tyvärr så fick vi något slags virus här i världen så allt las på is, fram tills nu    NU ska vi börja införa detta data system och tanken är då att vi som har utbildat i detta system ska vara en typ hjälp och support till bondena som kommer att gå in i detta nu. 

Detta leder då fram till att jag ska jobba 50% med detta och 50% på jobbet, och detta passar min kropp och värk perfekt. Jag får vila kroppen lite från tunga lyft. 

Detta innebär oxå att jag kommer återigen behöva någon som kan vara med min lilla vovve. Så idag ska Doris prov vara hos en ny hundvakt. Min kvinna jag hade förra gången har nämligen åtagit sig en anna hund. Men hon rekomenderade denna kvinna och jag hoppas verkligen det kommer att gå lika bra som hos Rosie. För Doris trivdes jätte bra med Rosie och jag. 


 

Så en förändrinng blir det framöver några veckor och det känns roligt.  

Mitt vardagliga liv då, hur går det? Jo det går bara bra. Jag och Micke har kommit fram till att vi ska fortsätta följas som par. Jag är inte redo att ge upp vårat liv tillsammans. Vi bor på var sitt håll och träffas då och då och det känns helt rätt. Vi träffas och har bara trevligt ihop och det gör både mig och han gott. Vi har liksom inte det där vardagliga. När jag åker till han så blir jag bortskämd och när han kommer till mig så blir han bortskämd. Jag älskar att bli bortskämd   

Förra veckan så tog jag mig i kragen och tapeserade min vägg inne i sovrummet, som jag dragit på länge nu. Det vart riktigt bra och jag känner mig nöjd. Var ut och hittade en bokhylla som jag nu ska förska hitta saker att fylla den med. 

Men blev riktigt nöjd över resultatet och jag triv verkligen i mitt sovrum. 

 

Ser ni min nya kram gubbe    Gubben på sängen har jag fått av Micke, dom nätter jag inte sover med han. Den är mjuk som bara den och jag älskar den   lite löjligt men en gullig gest är han. 

I veckan har jag oxå tillslut lyckast besiktiga bilen oxå. Det gick jätte bra. Den gick igenom och jag tutar och kör 1 år igen. Så livet rullar på i en underbar lunk och jag trivs som fisken ivattnet med vad som väntar fram över.

Hoppas ni får en bra helg och glöm för fasen inte att vila upp er, käka något gott och njut av ledigheten. 

 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards