Jag kan allt

Alla inlägg den 6 september 2021

Av Isabella - 6 september 2021 18:42

Halloj läsare 


Måndag och en ny vecka starta och jag har nu förberett mig psykiskt  i en vecka på att starta upp ett nytt mål.

Innan sommaren hade jag nått min mål vikt på 60kg, med ett kilo till god. Så jag stannde på 59kg. 

Nu har jag under sommaren ABSOLUT inte tänkt på vikt eller hälsa, utan jag har njutit av sommaren med god mat och en massa trevligt festande. Så nu har jag  lyckat kliva upp 3 kg igen och nu har jag siktet på 55kg     sist jag vägde det var när jag var 17 år. Men det känns ABSOLUT inte som ett ouppnåligt mål. Så idag har jag börjat min väg mot mitt mål.

Har hunnit gå två lång promenader och gissa vem som är glad över det? I morgon ska jag ta mig i kragen och fara på gymmet och springa lite. 

Eftersom jag har levt det goda livet hela sommaren är det dags att börja göra lite andra saker på helgerna. Så i helgen som kommer  jag och Micke åka till Mårdseleforsarna och vandra en sträcka på 1,5 mil. 

Är riktigt nöjd över det för att det är så att man tydligen går över en massa hängbroar och spångar, mellan olika öar. Jag är ju ganska rädd för älgar och björnar, men jag har räknat ut att det är inte så många av den sorten som är och går på hängbroar   Alltid när jag har måstat gå i skogen, pratar jag onödigt högt och låssas hostar hela tiden, för att OM det skulle vara ett djur i min närhet så hoppas jag den springer iväg innan den ser mig. Men nu kan jag förmodligen gå helt lungt och säker utan att måsta göra en massa konstiga ljud. 

Jag har idag varit och inhandlat nya vandrar skor, som är vattentäta. 

 

Jag har nu premiär gått in dom runt älven och dom kändes sköna faktiskt. Först tänkte jag köpa riktiga vandra kängor, men så tänkte jag till och blev lite förståndig. Dom var skit snygga och dom ser ju lite coolar  ut. Men hur ofta kommer jag att behöva så ordentliga kängor? Hur ofta kommer jag att vandra?  Nä typ inte alls ofta, efter som jag är rädd för stora djur. Så då valde jag en bekväm vattentät outdoor sko istället som jag kan andvända på mina vanliga promenader oxå. 

VUXEN poäng till mig ! 

Jag har även idag tagit ut mamma på en promenad. Hon var rätt glad och hon försökte hela tiden dra i Doris koppel    Tur Doris är snäll och gillar mamma. 

 

I morgon har jag min lediga dag och jag ska börja ta mig an att tapetsera här hemma. Känns ASSS jobbigt men jag måste göra om en vägg inne i sovrumet. Det har blivit spillt en linolja på väggen och nu måste jag göra något åt den. Jag har lix tapetkliste , som jag fått av Rebecca sedan vi var och tapetserade hos hennne förra helgen. 

Funderar på om man ska byta yrke till målar snart? 

 

Nu ska jag ringa hotellet vi ska bo på och berätta att vi ska ha en hund med oss. Sedan ska jag ha spa kväll med Doris. Tassarna ska smörjas och sockarna ska på. Så hon har jätte fina tassar när vi ska vandra till helgen. 

Så ha en trevlig kväll på er så hörs vi säkert en anna kväll. 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards