Jag kan allt

Alla inlägg den 23 januari 2015

Av Isabella - 23 januari 2015 14:10

Hej mina vänner

Nu har jag idag jobbat min första dag efter semestern. Och oj vad bra med en mjuk start. Men gud vad roligt att träffa alla igen.

Att känna sig saknad och omtyckt måste fan vara den bästa känsla i världen. Och vet ni det gjorde jag idag.   ag har

Nu ska livet börja igen och vardgen slår en i ansikte och påminner en om att allt är inte riktigt som förr.

Idag när jag komme till jobbet slog det mig att jag ALDRIG mer kommer att få se Helens cykel där, att vi aldrig kommer att jobba ihop igen och att hon fattas mig.

Jag har under min semester verkligen njutit och på ett konstig sätt kunna pausa från sorgen. Ensamma stunder har jag tänkt på henne och det har slagit mig nu att hon inte finns längre. . . . . .

Men än verkligar blev det nu när jag komme hem och komme på jobbet. Många tanskar snurrar och jag tror jag behöver hjälp med dom, så jag ska boka en tid hos någon som kan detta.

Men som sagt så resan har varit fantastiskt bra och vi har haft det varmt och skönt.

Vi har varit på en massa äventyr och jag har träffat hela min släkt.

     

Allt började med bröllop i Araco hos min syster Arazely och hennes familj. Vi var 18 personer i hennes hus från torsdag till måndag. En toa, minimalt med vatten    Så ni kan ju tänka er hur vi gick i skyte trafik till toan. Bajsa var inte att tänka på, bara om det var nödfall !

 

En dag besökt vi havet. Min bror, hans fru och son följde mig och Johanna och tittade in havet. Bad avstod vi nä det var svinkallt i vattnet. Men det var otroligt vackert.

 

Detta är min syster Sandras  dotter Florencia. En super söt och bestämd  dam.

       

En dag besökte vi en bad anläggning med en pool. Det var jäklig nice. Vi badad och solade hela dagen. Vi hade med oss mat och vi var sammlade HELA lilla familjen   

  

Ett familje foto var ju bara tvungen att tas ! DEt var som Johanna sa

-När vi ska ut så är det som hen hel hjord är ute och går. . . .ahahhahahahah   

Det var ju FÖRSTA gången vi träffade ALLA syskon samtidigt och med mamma. Så vi tog en del bilder som jag nog senare ska göra ett foto album av.

   

Efter denna dag begav vi oss mot min brors hus i Cabrero. En under bar vecka med shoppin, besökte ett underbart vattenfall, båt tur, marknader och framför allt en massa skratt och att få råom dom.

     

Att ta svsked av min bror och hans underbara familj var tungt. Att veta att det dröjer många år tills nästa gång känns orättvist och jobbigt.

Men jag ska njuta av varenda minne jag har och jag kan titta på stjärnorna på kvällen och veta att dom ser samma stjärnor som jag.

Framme i Santiago igen landade vi hos Ursela och hennes kille. Helt underbart och rent och fint hade dom. Ett djukparks besökt, shopping och matlagning fick vi göra. En dag fick vi följa hennes bror Jonathan och hans familj till bergen (Anderna) för en hel dag men grillning, badning och lite vandring. HELT JÄVLA ortoligt vad vacker det var där.

Mer bilder kommer sedan.

Men allt har varit otroligt bra och jag kommer att leva på detta länge.

Kram på er alla



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards