Jag kan allt

Alla inlägg den 31 januari 2015

Av Isabella - 31 januari 2015 13:15

Igår var den dagen jag gärna hade kunnat vara utan. Den dagen då Helens begravning var.

Men under all sorg , så var det en jätte vacker dag. Stora flingor föll från himelen och allt var stilla lugnt. En fin begravning med mycket folk i kyrkan.

Allt var väldigt känslo laddat och framför allt att måste se Helens barn ta farväl av mamma   

Det var hemskt, och man inte kan lätta deras smärta på något vis?

Vi alla som möt helen under åren kommer för alltd att minnas hennes skratt och glada upptåg. Hon var en rikitgt glädje spridar, en god vän och en god lyssnare. Trots hennes egna problem så sken hon som en sol .

Nu min älskade vän hoppas jag du ska få lugn och ro. Vi alla kommer att sakna dig väldigt mycket och vi kommer att prata om dig och minnas allt roligt vi gjort. Du kommer att fattas oss alla och framför allt mig.

Jag kommer aldrig att glömma dig Helen.

Jag hoppas även det finns mycket affärer i himmlen, så du kan shoppa kläder och smycken. Jag hoppas oxå att solen alltid lyser, så du kan ligga och sola och bara njuta   

Njut av detta och så träffas vi när min tid är kommen.

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag är en erfarenhet rikare. En resa som kanske inte är nerför, men jag ska gå steg för steg upp för tills jag når toppen igen och jag vet med alla fina männsikor jag har runt mig kommer detta att gå bra.

Jag vill tacka alla mina vänner och kollogor som har funnit för mig och stötta mig under denna period. Ni är guld värda alla.   

Nu ikväll har Micke bjudit ut mig på mat och efter maten blir det en lite annorlunda aktivitet. Vi ska till kyrkan och se på Janne Shaffer ?

Jo ni hörde rätt. Inte för att jag vet så mycket om denna gubbe, men det är en mycket  känd svensk gittar spelare som ska komma hit. Så annorlunda men spännande.

På måndag är det tänkt att träningen ska börja och jag hoppas att jag inte dör. Rökningen är fortfarande ett problem , men jag jobbar på att förbereda mig på att sluta alldels strax.

Nu kära vänner startar 2015 och det ska bli ett år med skratt och skoj hade jag tänkt mig.



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards