Jag kan allt

Alla inlägg den 24 februari 2015

Av Isabella - 24 februari 2015 07:33

God morgon på er morgon pigga filurer   

Mina svagheter finns kvar jag och förvånas över att jag inte kan bli av med dom som jag egentligen vill. Jag är en mästare på att vilja saker, men att min lättja i mig hela tiden håller ett järn grepp runt mig gör mig förbannad innerst inne.

Har ju föröskt börja träna lite mer flitigt nu. Har väl gått sådär. Förra veckan var hektiskt med en massa måsten och jag såg min väg ut ur att ha en bra ursäkt att inte träna.

Jag hinner inte intalade jag mig   Men visst kanske jag inte hann alla dagar men skulle ha hunnit någon dag iallfall.

Ätandet har blivit en finne i rörven på mig själv och jag vet ju så himmla väl att en chokladbit här och en kaka där SPELAR roll.

Jag vet så väl vad jag måste göra för att komma i form men jag liksom gör det inte fullt ut.

Efter operatonen har jag pendlat mellan 64-68 kg. Oftas ligger jag på en vikt av 65 kg.  Efter Chile resan var jag på 65 kg och då känndes det helt okej. Nu 1½ månad senare ligger jag på 68 och det är liksom smärt grännsen för mig. Jag vägrar att gå över 68 kg, så nu måste jag ta mig i kragen IGEN och styra upp mig.

Jag förstår  inte VARFÖR jag inte håller mig i skinnet och fortsätter när jag väl har kommit igång. Varför jag slutar när man gått ner några kilon , då tycker man att man har varit duktig och kan fika lite extra, äta lite extra, chipsa lite extra. . . . . . . . men efter alla år så borde jag veta att det funkar inte så på mig.

Ibland känns det som jag är två personer som egentligen vill till samma mål, men med två olika åsikter på hur man ska nå dit.    

 

Men inget annat att göra än att försöka vidare, för så länge jag försöker så har jag inte gett upp en förändring. Så idag kliver jag på löpbandet och tar fram Johannas program hon gjort till mig och kör.

Har även tänkt lösa ett gym kort på 360 på ett halv år för att undankomma stress när jag ska träna. På kommun gymet städar dom nästan varje förmiddag och då är det stängt. Så för att slippa stressen över detta och för att kunna komma iväg när jag vill så köper jag på 360 för min " aktivitets" pengen  vi får från kommunen.

Kanske ni sitter och små skrattar åt mig och tycker att man är patetisk, och det får man tycka. Men om man aldrig har satt sin kropp och sitt månde i först rum så tänker jag att det är något man ska lära sig, utan att ha dåligt samveta för att man vill vara lite ego.

Så jag ska börja träna på att vara ego, träna på att göra sker jag vet min kropp mår bra av.

Och sedan som Galdiator Micke sa på "Biggest Loser" . . . . . Sluta gnälla nu ! DET GÖR ONT ATT TRÄNA !!!!!

Så nu ska jag ladda mina hörlurar, knopa ihop en musik lista och packa väskan och fara.

Jobbet väntar på mig ikväll och jag väntar på jobbet.

Tror jag ska börja sminka mig varje dag oxå  ??     

 Egot drar vidare  och vi kanske hörs i morgon. !






Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards