Jag kan allt

Alla inlägg den 9 februari 2015

Av Isabella - 9 februari 2015 07:32

God morgon mina läsare    

Hur har ni det ,där ute i stugorna? Här är det bara bra. Lite besviken är jag just nu. Min tanke var att fara och träna nu innan jag börjar jobba kl12.

Jag klev upp halv sju, fikade och tänkte åka in kl9.30.Då skulle jag hinna träna ifred och duscha och äta. Men då slog dig mig att dom städar ju gymet på morgonen och då får man inte vara där. Kollade upp när och då blev alla planer paj   

Mellan 9-11 stängt pgr av städning ???

Ja ha så så var allternativet att åka indirekt. Men nej nej nej nej , stressa för att hinna träna nej tack.

Så idag blir det att ta en vilodag.

Iallfall så har helgen passerat och jag känner mig rätt nöjd med vad vi åstakommit.

Fredagen var det bara lugnt här hemma.

Kommer då inte ihåg ,men troligen somnade vi i soffan kring 21.30 som något pensionärs par på varsin sida av soffan?

Eller hur bar det nu ??? Jo nu kommer jag ihåg, men inget jag kan skriva ner direkt.   

Lördag klev  jag upp vid 7 slog på tv och kollade igenom alla "Farmen" avsnitt som gått under veckan. Fikade frkost och mös pös i soffan. Efter kl 10 "cykelgick" jag in till stan. Hatar verkligen när isen slår till. Man stapplar som fram och känner sig som en gammel tant som är liv rädd   

På stan handlade jag lite presenter till gumman som snart fyller år. Träffade Micke efter en stund. Försökte få bjuda hanpå fika, men han är SÅÅÅÅÅ tråkig och vlle inte fika.Vi tog oss en sväng förbi "vinter simmet" för att kolla in token som skulle bada/simma   

 

Allsåhur galen kan man bli, som vill anmäla sig till VINTERBADET ??? Vi kollade bara in ett sim och det räckte för mig för att känna riktigt hur jävla kallt det var. Tur man inte får för sig något sådant där. Micke frågade mig när vi cyklade hem hur hårda mina bröstvårtot skulle vara om jag var med??

-Ja troligen skulle dom typ rammla av och rulla iväg som kulor eller nått    Undra vad den där karln tänker på egentligen ??

Sedan bar det av mot Coop och vilken lycka jag fick mig när jag hade efter många samtal med mig själv ihuvudet bestämt mig för att köpa lite godis till kvällen.

NU ÄNTLIGEN har Coop fått in den LILLA påsen !!!   

 

Plockade mig en halv lite påse och det räcke gott och väl.  Sedan har ju Coop få nytt godis sådet finna såmycket att välja mellan. Men jag har taktiken att ta bara en godis av den sorten jag vill. Så då får man smaka relativt många.

Sedan blev det middag främande på kvällen. Plankstek serverades och blåbärs smulpaj tll efterrätt.

Till mitt motstånd kollade vi in Mello. Första och sista gången för detta år. Den endå låt som GICK att lyssna på åkte ut ??

Allså hur tänker svenska folket?? Att skicka några utklädda tjejor som ser ut som dockor OCH dessutomhar en låt som passar i Bolibompa är ju jätte konstig kan jag tycka. Sedan att säga att låten "PAPPA" var bättre en Låt nr 1 är ju oxå SUPER JÄTTE konstigt ??

Dom två låtar som gick att lyssna på försvann?    Så nu behöver jag inte bidra till något mer fiasko. 

Söndag blev det träning.

Så jävla glad och stolt över mig själv.

Efter en massa månader uppehåll så fixade jag att ta 4.4 kmlöpning på band.

Jag tänkte bara tt nu kör jag. . . . . . .jag kör tills inte bena bär mig länge. . . . . .efter varje låt tänkte jag , bara en till, bara en till och helt plötsligt så hade jag tagit 4.4 km på 31min.

Här kommer n mycket suddig bild men endå ett typ av bevis !!

 

Efter passet möte jag upp Rebbe på stan och vi skulle fixa en grej till hennes kille. Men innan det så passade VI på att fika. Jag som tränat så duktigt var ju tvungen att ta något lite nyttigar, så jag tog mig en kycklinbagel och den var riktigt god.

   

Sedan på kvällen blev det festival mat på hemma plan.

Jag ställde till med langos och fick full pott av mina domare här hemma.

Så idag kommer jag troligen att ha den coolaste maten man kan ha i sin lunch/middag låda.

Alla kommer att vara så sugna på att smaka   

Nu vänner ska jag ta och skriva upp denna vecka när och hur jag ska träna, hur och när jag ska tvätta, hur och när jag ska städaoch hur och när jag ska fixa middag. så nu får nu ha det så himmla bra så syns vi kanske senare.

HOJ PÅ ER !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards