Jag kan allt

Alla inlägg den 3 mars 2015

Av Isabella - 3 mars 2015 10:58

. . . . . .eller det var nog en Fitbit flex jag beställde. Nu är den iallfall beställd och jag väntar med spänning.

Ungefär så där som barnen gör när dom får presenter.

Jag beställde den igår för kl 11 och har jag nu riktgt jävla tur kanske den kommer idag. Har redan fått tre mail att den är på g med posten nu så om "post gubben" har jobbat på duktigt inatt så kanske jag har den i min brevlåda idag   

 

Jag har redan tagit hem appen för armbandet och börja bekanta mig med den. Det finns en dum grej med denna app. Den är på engelska    Prata engelska är inte ett problem för mig, men att skriva är krånligt.

Detta armband ska mäta mina steg varje dag, den ska kolla hur mycke jag förbränner, den kan oxå kolla hur mycket kalorier jag tar in (om jag fyller i det i appen), och den kan mäta min sömn på nätterna. Allt dettta kommer att bli mycket intressant. Jag kommer nog att hålla kolla på allt utom mat grejen tror jag. just för att jag har lite problem med stavningen på engelska. Sedan är det ju så att jag vet ju att man kan inte äta chips varje dag.   

Så nu sitter jag här vid min dator och bara längtar tills brevgubben dyker upp. Men jag försöker intala mig att det inte kommer idag så jag inte blir besviken om det inte kommer idag. Sedan har ju alla barn här i västerbotten lov nu och idag ska Rebbe på stan och handla lite. Jag som är hemma och är sjuk får ju inte gå på stan så jag skickar henne att fixa lite saker åt mig. Hon ska nämligen gå in på MakeUpStore och köpa för mitt presentkort. Detta blir det.

    

Jag överväger snart att köpa en sminkbag som har lås. Upptäcker med jämna mellanrum att mina saker försvinner och när jag börja söka finner jag dom i Rebbes rum   Smink är dyrt och hon har fått MYCKE pengar att köpa smink för själv. Sedan får man ju låna, men inte behålla. Tror inte hon riktigt vet skillnaden på dom två sakerna än. Men om jag låser in sakerna så kommer hon att tvings köpa eget och DÅ får jag ha mina saker ifred    Smart ide av mig tycker jag!

Resten av dagen blir det inte så hemskt mycket. Jag har ÄNTLIGEN lyckast göra klart min pappers hög NÄSTAN   

Det ända jag har kvar är att skriva in 5 recept i min nya recetbok, så det är det jag ska ägna min dag åt.

Försöka få ordning på min mage och peppa för jobb i morgon.

Hej hopp och ha det så bra nu alla läsare för denna gång!



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards