Jag kan allt

Alla inlägg den 14 mars 2015

Av Isabella - 14 mars 2015 18:24

Herre gud vad man kan ha roligt ibland.

Denna vecka har verkligen visat sig vara en både upp och ner bana. Ena dagen är det lite tyngre och nästa dag blir det lätt som bara den.

I Torsdag hade v planerings dag på jobbet. Detta är en dag när vi har ett stort möte HELA  dagen och en aktivitet  där vi ska försöka ha lite trevligtmed varandra. Och det ska jag säga er att det är INTE svårt att ha roligt med mina kollegor.

Vi är en helt galnen grupp med helt galna upptåg och komentarer. Så dagen blev ju en kanon dag. Vi började kl 10 och hade möte och var allvarliga. Sedan kl 14 var det dagx att gå till Nordanå området vid älven och vi fick grilla korv delux. Mari hade fixat allt väldigt bra. Det var olika korvar,pinnbröd med västerbottens ost i, korv bröd,tunnbröd,lök, dressingar och drickor. Allt var mycket väl ordnat och trevligt. Sedan vart vi indelade i lag och vi skulle tävla i olika saker.

Helt galan tävlingar, och jag kanske skrattade lite mycket så att en lite kiss droppe kanske komme i brallan.

I två timmar grillade och lekte vi och helvete så roligt det var.

                     

Efter denna utevistelse var det dags att vara allvarliga igen ,och jag kan säga att våran chef hade det inte riktigt lätt. Men hon styrde upp detta helt okej och förstod att vi var trötta, men otroligt glada.

Fredag härliga fredag var igår. Morgon vakande jag med denna kommpis nu när Micke är borta   

 

En gigantiskt kläd hög på hans sida av sängen. Mitt måla är att få bort denna innan i morgon, men jag HATAR att vika tvätt. Men jag kommer även i natt ha denna som sällskap.

Fredag kväll spenderades med tjej tjej kväll. Att jag har så fantastiska vänner/kompisar runt mig är underbart. Jag har förstått att man ska vara rädd om dom som verkligen bryr sig och jag verkligen tacksam för att ni finns i mitt liv. Min Älskade vän Sara är hemma och hälsa på och jag fick rår om henne denna kväll.

Vi började med en middag och diskuterade igenom en del kost och trix gällande mat ( Rätt typiskt för tjejor att diskutera). Sedan komme fler vänner och vi drog igång detta spel . . . . .

   

Ja ni ser själva vad detta går ut på ! Saning eller konsekvens. Otroligt roligt hade vi. Det roliga är att dom som var nyktra hade lika roligt och verkligen bjöd på sig själva och alla tog detta på fullaste allvar.

Jag fick lära mig ett nytt ord oxå . . . .STJÄRTSMÖR    Jag kommer troligen att börja använda detta ord och spara det i mitt ordföråd, jag gjorde en galen kameltå, var tvungen smsa några vänner/ svärmor och svare på en del tuffa /roliga  frågor. Verkligen ett galet roligt spel.

Kebab dansen upp fanns, sången om hur mycket man gillar sås sjöngs och hur en man ser ut när han runkar och får utlösning fick vi bevittna.

Detta spel kommer att spelas igen med det är alltid sekretess på allt som händer i rumet och det är nog bäst att vi diskriminerar det manliga könet från att vara med ! Detta förstår ni ÄR ett KVINNLIG spel där vi får prata öppet om allt och kanske till och med förlöjliga er män lite !    

Lördag idag och jag och Rebbe har legat i soffanhela dagen. Bara vilat och sett missade tv pogram och lärt oss om knark.

Vi kan väl säga att vi har blivit lite utbilade inom knark världen.

Vi hade INGEN lust med att leka nyttiga så vi köpte pizza idag.

 

Nu sitter vi här och har egentligen rätt tråkigt men det är okej att ha det idag. I morgn börjar söndagen och vi bör väl hitta på något där vi kanske kan få röra på fläsket.

Hochey är i gång och vi väntar på att SAIK så spöa skiten ur sur Brynäs.

Nu ska ni ha en trevlig kväll alla och ska ni rösta på Mello så rösta nu på låtarna som vi kan vara stolta över. Rösta nu inte på någon för att han är gammal och söt eller för att ni tycker synd om hen.

Tydligen ska Rebbe se detta så jag är tvingad att oxå se men jag ska verklign inte rösta bara så ni vet !

Hoj på er


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards