Jag kan allt

Alla inlägg den 24 mars 2015

Av Isabella - 24 mars 2015 07:10

Halsen gör ont, det värker lite  i bihållorna och jag känner mig slut.

Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk, jag har så jävla mycket att göra, jag ska fixa flytten tll Rolf, olika möten om Rolf jag måste gå på, föräldramöte, möten på bank, alla möten och träffar är uppbokade efter en massa samtal och pussland och jag kan verkligen inte vara sjuk.   

Just nu är det så mycket som händer och jag känner en enrom stress och ångest hur jag ska fixa detta. Mitt i allt ihop ska man jobba (fast att jobba är som en avkoppling) och fixa sitt eget vardagliga liv och just nu finner jag inte tid för det, och inte tid för mig själv. Min ork är snart slut och jag måste nu gå på sparlåga. Bara göra det man måste för att kunna kanske orka hela vägen ut.

Vägen är rakt upp just nu och jag går varje dag med tunga steg. Hoppas verkligen att det blir lite ner för.

Jag prata med min kära mor igår och berättade om allt som komma skall och jag lider med henne när hon säger att hon önskade hon kunde hjälpa men hon kan inte.

Jag förstår att hon inte kan längre, mamma kan inte tänka klart längre, mamma förstår inte vissa saker längre, mamma har en sjukdom som gör att hon inte kommer ihåg saker.

MEN jag skulle så gärna vilja att min mamma hjälpte mig. Att min mamma skulle vara frisk att jag inte skulle lämnas med allt detta själv. . . . .

Mamma vart ledsen och berättade hur tacksam hon är att jag finns där för Rolf och jag är verkligen glad att hon tycker det , men det hade varit så mycke bättre om hon oxå hade kunnat finns där, kunnat hjälpa mig, eller bara kunnat bolla en ide/tanke med.

Ibland  känns det som jag har så himmla mycket att jag försummar mitt eget  barn. Trots en ålder av näst in till vuxen behöver hon sin mamma, presic om jag behöver min . . . . . . . .

ALLA behöver vi våra mammor att luta oss mot

Så till alla som har en mamma att luta sig mot.

VAR RÄDD OM HENNE   

Nu har jag ventilerat fått klaga lite och nu samlar jag ihop mig och förbereder mig för ett möte om 45 min i stan. Sedan blir det jobb.


JAG ÄR INTE MER ÄN EN VANLIG MÄNNISKA !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards