Jag kan allt

Alla inlägg den 12 mars 2015

Av Isabella - 12 mars 2015 07:12

God morgon på er !

Idag är det torsdag och vi ska ha PLANERINGS dag på jobbet HELA dagen.    Detta kommer att bli jätte roligt och intressant. Det är liksom idag vi ska försöka bestämma hur året vi har framför oss att se ut. Hur vi ska jobba och vilka mål vi har detta år.

Idag kommer jag oxå att få bli "gräs änkling" (visst heter det de?) ända fram till söndag eftermiddag.

Som alla vet så när katten åker bort dansar musen på bordet (riktigt jävla ordentligt oxå    ) . En sorts fri dans ska jag köra då. Hahaha nä skojar med er. Men alltid när jag råkar bli själv så har jag alltid saker på agendan.

Idag kommer min älskade Sara hem för några dagar och oj vad det ska bli roligt att träffas. Så fredag blir det att träffas, käka, dricka lite lyxiga drinkar (kanske) spela spel och troligen diskutrar igenom allta våra svåra bekymer, killar, snoppar  och alla andra världsproblem.

Lördagen blir det att försöka få sig till Klutmark med jobbet. Vi ska ha en grillninga och pulkdag och jag och Rebbe hade tänkt att vara med.

Kvällen kommer att bestå av hockey, beck film och chips och lite godis.   

Sedan kommer jag att sova gott och rulla mellan sidorna isängen och troligen vakana och tänka . . . .

Ja just ja han är och fiskar . . . . . skönt med hela sängen själv . . . . . . .ja just jag . . . . .fiska. . . . .

Söndagen består helt enkelt av en dag med ingenting på agendan. Kanske jag bara random ligger i sängen hela dagen ? Eller näää det kommer ju aldrig att gå med min damp hjärna som hela tiden vill utnyttja tiden.

Men vi får se vad som hände den dagen. Ibland kan det ju vara ganska skönt att inte ha något bestämt att göra, utan att man får fylla dagen med vad man vill.   

Nu ska jag gå och packa för denna planerigns dag. Mellan 14-16 kommer ivatt ha otevistels med grillning och lite lekar så jag ska packa ner lite ute kläder, sminka mig och se om lilla tarmen vill tömma sig eller nåt.

Så har ni tur och jag är på allerten så kanske det kommer lite bilder från dagens ute aktiviteter.

Kram på er så hörs vi sedan   




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards