Jag kan allt

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Isabella - 21 april 2011 21:00

Tjena mitt bena  

Hur har ni det? Ibland undrar jag vilka som läser min blogg och hur era dagar ser ut? Jag har ju förr provat att ställa denna fråga och lämna öppet för att ni ska få skriva en rad och berätta, det slutade med att 1 lämnade meddelande. Tror jag gör ett nytt försök nu så får vi väl se hur eran dag har sett ut.

 

Iallafall så har denna dag varit som en helt vanligt dag med lite lyx känsla. Jag och Micke cyklade inte till stan för att jag skulle köpa "toffsar" till sängen. Jag hittade jätte fina toffas på Olssonstyger men dom kostade fan 49 kr st. Det tycker jag är för dyrt och pluss att den var fel färg. Så nu måste jag börja titta på nätet om toffsar.

Det skulle vara himmla bra om du Maria Montazami om du nu läser detta skulle kunna höra av dig till mig om vart jag kan hitta dom bästa toffsarna. Om du inte orkar skriva ett meddelande  till mig kan du ju ta och ringa mig     

Sedan så var tanken att jag skulle köpa ett nytt linne som jag har tittat på men jag sket i det. Förr när jag tänker till så har jag FULLA garderoben med kläder (vuxen beslut av mig) som jag kan använda. Vad som vart gjort var att jag köpte ett påskägg och att jag och Micke var in på Cafe "lilla Mari".

Det var första gången för mig och jag beställde en Cesarsallad.

Skit vad god den var, men 90:- med dricka är väl kansek lite väl mycke egentlign.

Sedan cyklade vi hem för att hämta Mickes börs som han nu mera ALDRIG kommer ihåg att ta med sig, för att han är arbetslös och när man är det så har man bara mjukisbyxor på sig och då kan han inte ha den i bakfickan (det är det han skyller på).

 iväg IGEN till coop för att slåss vi godis hyllan.

Redan när vi närmade oss hyllan så sänkte jag ner ögonbrynen och tänkte:

Nu jävlar är det bara att slå sig fram och inte vis hänsyn till något. Inte ens till dom små barnen som försöker komma sig farm. För om man visar svaghet där då skulle man vara

körd!

 

Men när vi kom fram så överlät jag allt till Micke. Jag insåg rätt snabbt att jag själv var kort och skulle bli bort knuffad DIREKT! Han gjorde ett mycek bra jobb med att plocka godis och han kom hel skinnad därifrån   

Sedan vart det som tajm för mig. Och det gjorde jag ända fram till nu. Så nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå på ledighet. Hela helgen har jag famförmig. Och på lördag natt blir det ute kväll med tjejor. Tevligt kommer det att bli.

Av Isabella - 21 april 2011 06:11

Är kanske att få hångla med Brolle. Eller ??? Jag vet inte men han är ju faktiskt himmelens sexig tycker då jag.   Iallafall så igår skulle jag tvärr springa in på Willys innan jag for på jobbet. För att köpa dricka(för vi kan ju inte dricka vattnet just nu här i Skellhell) och tuggumi. När jag glider upp mot drickes högarna kommer en förbannat snygg kille ut från en hyllgång fort som bara den. Vi nästan krockade men jag hann vika undan i sissta ögonblick. Självklart så ångrade jag mig i samma sekund när jag innser att det var Brolle JR och till råga på allt var han i snickarbyxor. FÖRRBANNAT  

Jag kunnde ju ha lådsats att jag svimmande så kanske han hade gjort mun mot mun metoden på mig eller något. Men nä jag vek undan och stod bara och stirrade som ett fån!

    


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards