Jag kan allt

Alla inlägg den 29 april 2011

Av Isabella - 29 april 2011 19:35

Hallå på er

Idag har jagfått varit och jobbat med "gammel folket" !

Allså så fantasktiskt rolgit det är. Jag älskar verkligen att vara med dom. Dom har så himmla mycke att berätta om deras liv och vad dom har jobbat med. Så annolunda allt är nu förtiden.

Sedan finns det ju dom här som är dementa, dom är ju för härliga. Dom kan ju verkligen säga vad som helst och när som helst.

Ja helt underbart. I morgon är det valborgs afton och vi ska grilla hamburgare tror jag. Men först på dagen ska Rebbe spela match i Skellftehamn. Så ingen ro ingen vila baa skynd och ila  

Nu sitter jag här i soffan helt själv och väntar på att mina familje meddlemar ska komma och mysa ner sig i soffan med mig.

Ohops nu kommer dom så hoj på er    

Av Isabella - 29 april 2011 08:26

God morgon på er  

Idag började morgonen men en diskution direkt man slog upp ögonen.

Som alla som har tonåringar vet ni att man inte riktigt alltid är överens.

 

Mitt problem med min fina tonåring är att hon tydligen ska ha mina kläder, min cykel, mina penagar......  

Ja säger många nu, det är så det är att ha barn! Och visst är det så.

Men när man få höra ganska ofta att man är löjligt och inte vet alls hur man ska klä sig.....så då kan jag undra varför i helvetet hon ska ha mina kläder?

 

Jag blir sur!! Igår när hon kom hem så hade hon på sig min  ena munkjacka ( inte första gången) , i morse direkt när jag slog upp ögonen så var det mina jens hon ville låna, innan hon for var det min cykel hon ville ha !!

Är det så att man som mamma så bara sänka bort allt och stå tillbaka för detta? 

Ska jag måsta DELA med mig av alla mina saker??? Jag vill inte det och mina kläder vill jag ha själv. Sen är det inte det att hon inte får kläder, vi handlar och hon väljer själv kläder, men tydligen så varje gång hon öppnar garderoben så finns det ingenting hon kan ha på sig. Konstigt ???

 

Tonåringar är ju härliga och underbara på många sett, men samtidigt kan dom vara himmla jobbiga ibland. Det gäller för mig att försöka tänka tillbaka på min egen tid som tonåring.....tänk tänk tänk.....

Japp nu var det gjort och jag var PERFEKT !

Nä skojade med er. Jag var nog mycke värre än min egen tjej och det var ju något av mig oxå så jag får nog lov att hålla ut och bara vänta.

       

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards