Jag kan allt

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Isabella - 24 april 2011 19:33

Hej dagboken och mina läsare.

Idag var det en perfekt kocksar dag.Vaknade kring åtta med huvudet i behåll. Jag var ju ut i går och gjorde Skellefteå oräkert. Men jag tror verkligen inte att jag gjorde någon osäker. Jag provade men jag misslyckades rätt snabbt.  

Iallfall så idag var jag pigg och fräch och vi begav oss mot Bureå. loppis stod på schemat. Men jag tror jag börja bli lite less för jag känner bara att jag orkar inte riktigt kolla runt när jag går på loppis nuförtiden. Men Micke ville och det var ju itne tråkigt. Vi tvingade till och med oss Rebbe. Efter Bureå for vi till Överbäck på loppis och där vart jag då rikigt less   Allså det var bara SKIT SKIT. Det ända vi köpte var en macka till Rebbe, som inte hunnit fika frukost innan vi for.

När vi komme tillbaka till stan så for vi till Antikmässan på folketspark för att få en värdering på mina "Brio leksaker" (pluto och Musse) . Gick väl ganska bra tycker jag. Dom var då värda mer än vad vi har betalat för dom så det var ju ok.

På eftermiddagen har vi varit hos mor och fått lite påsk middag. Mums så gott med ett lite mini julbord så här i vår tider.

När vi satt där så började vi prata om när jag var ung och rakade tuppkam. Mamma förklarade vilken chock det var när jag gjorde det och så säger hon så här:

- Ja det känndes som man blev skjuten i magen!!

Jag konntrade med :

-Ja men det måste väl ha varit värre när jag sa att jag var med barn? (jag var ju bara 15år)

Men nä det var mer männskligt tyckte hon.....? Hahahahah hur man kan se på olika saker.

för mig skulle det då inte vara så farligt om Rebbe skulle komma hem med någon kostig frisyr, men om hon skulle komma hem och vara med barn skulle ju vara lite mer omtumlande.

Inte för att det är hela världen heller men jag önskar hon väntar och INTE gör som mamma.

Men summan av kardemumman var ju att min mamma tyckte det var värra att jag hade tuppkam än att jag vart mamma vid 16 års ålder.   

Av Isabella - 24 april 2011 10:20

Hej denna veckan kan jag meddela att jag är i tid med bild F

  

 

FYLLA ÅR

Min mamma fyllde 70 år förra veckan

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards