Jag kan allt

Alla inlägg under november 2012

Av Isabella - 4 november 2012 19:25

Helgen har passerat och vad har vi gjort?   

Ja ingenting kanske man kan säga.... eller jo visst har vi det men kanske inget av nytta.

Fredag vart det lunch och på eftermiddagen begav vi oss till Burträsk på kalas för Mickes lilla syrra. Trevligt och så fick vi äta en super god smörgåstårta och en jätte god vanlig tårta.

Sofies kompis Jenne som verkar vara en super duktig tjej på att göra tårta hade gjort en super fin OCH god tårta till henne i pressent.   

Så vi var SÅÅÅ mätta och fisiga i magen när vi komme hem.

Lördag sov vi mycke längre än vad vi brukade.... ända till kl 10.00  ojojojoj det börjar ta sig !

Sedan vart det lite städning, handling och hockey! Efter hockye var vi bort bjudna till Molly och farafar på middag.

Men oj så himmla god mat vi vart bjudna på. Tre rätters middag.

Förrätt: En räk soppa

Varmrätt: Kalkonbröst i en gräddig sås som var lite het och bullgur med lökoch gurka i.

Efterrätt: En vaniljpannacotta med färska fina hallon på !

Sedan vart det lite chips och godis på detta !

Idag söndag har vi oxå sovit längre än vanligt ! Ibland undrar jag om det är denna förbaskade LATMASK som har tagit mig riktigt ordentligt! Sedan tog jag och Micke oss i kragen och promenerade till Jörgen (min svåger) och ungarna och hälsade på.

Jobbigt men bra gjort av mig   

Efter det susade jag iväg med bilen till Jessica min vän för att hämta hantlar. Jaaaa inte för att jag ska ha dom, utan det är Rebecca som ska ha dom i sin träning tydligen. Så jag och Jessica gjorde en bytes handel.

2 st hantlar mot två limpor ! Super byte tycker jag.

Tror ni inte att det skulle vara lite roligt om man i en viss utsträckning skulle byta saker iställe för betla saker. Alls om jag har saker som ligger och skräpar och någon annan vill ha dom och hon/han kanske har något jag behöver. Vore det inte rätt roligt och gud vad vi skulle kunna få snurr på seconhand betydelsen!

Att tänka på naturen och världen är väl inte så dumt eller......?

Nu ikväll har jag pratat med bror i Chile och sett Solsidan. Men jag måste säga att jag är inte riktigt lika förtjust i Solsidan nu som förr. Det händer ju typ ingenting så där super roligt ?? Och vart böveln har Ove tagit vägen?

Nääää jag hoppas på att det kommer igång snart.

Nu mina vänner så ska jag surfa lite recept på smarriga tårtot för nästa helg. Farsdag knackar på dörren och en smasken tårta ska jag planera i veckan.

Så vi synes senare mina vänner och ovänner !

Av Isabella - 1 november 2012 13:43

Tjena bloggen och läsarna.

Sitter nu under min filt i soffan och funderar lite på min framtid?    Utan jobb, rätt rastlös, men konstigt nog finns det skaer man borde göra men man kommer liksom inte riktigt dit ?

Har funderar rätt mycke på sissta tiden vad jag vill med mitt liv, men när i himmelens vet man det ? När vet man att man är vuxen och vad man vill med livet?

Jag har oxå en tid funderat på detta med kompisar, vänner  och släkt och sett saker förrändras. Allt kanske inte har blivit som man trott, men det kanske finns en andledning för allt detta ......eller......  

Relationer kommer och går och ibland kanske man pausar vissa och återupp tar dom igen.....

Men vissa relationer måste man ha (kanske) fast man kanske inte alltid vill eller snarare mår bra av dom. Iallfall så har jag en lång tid sett att många av mina relationer har legat på mig, att jag har hört av mig att jag har bjudit att jag har som tillfört det mesta, och jag har varit kanske okej med det till nu.

Men nu är jag inte det längre utan jag vill oxå känna mig behövd och uppskttad. Därför har jag under en tid kanske drgit mig undan lite endel kanske tyvker jag har blit tråkig eller nått, men jag har bestämt mig för att inte det alltid ska vara jag som bjuder och fixar saker. En del kanske till och med tror att jag är sur eller nått , men inte alls....... jag är inte sur på någon eller så, men även jag behöver ha ut något av mina relationer.

Sedan finns det relationer som jag kanske skulle ha  rensat luften i men det ör svårt ibland, när man känner sig sårad och ledsen, men egentligen är man ju bara feg..eller JAG ÄR EN FEGIS!

Min personliga utveckling har pågott ett tag och den fortsätter framåt och jag tycker det känns bra !

Av Isabella - 1 november 2012 09:44

God morgon på er alla glada!

Morgon stund har guld i mun, och så är det verkligen i mitt liv just nu. Min sömn har börjat rätta till sig och jag sover SSSÅÅÅÅÅ himmelens gott på nätterna.    

Igår var det en bak och pyssel dag och på kvällen drog gumman på Fest och jag och Micke fick främande av Anette och vi stor fikade ALLLA min kakaor jag bakat.

Idag vakande jag och klev in i den varma duschen och använde min fina pressent jag fått av mitt gammla jobb !!!


DETTA ÄR LYX FÖR MIG

 

Jag ÄR en jordgubbe just nu och jag ÄLSKAR det !

Sådanna här grejor unnar jag mig ALDRIG själv och jag blir så himmla glad när man får det i pressent. Fundera nu på hur jag ska gömma detta för min dotter, så allt inte tar slut ?    För jag tänker verkligen inte dela med mig av min pressent!

Nu ska jag fara till stan och fixa lite saker och Rebbe ska tydligen följa för att köpa någon tröja.  Jag tänkte att jag skulle åter komma ikväll med något roligt och förnuligt, så vi hör sen   




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards