Jag kan allt

Alla inlägg den 11 september 2014

Av Isabella - 11 september 2014 14:12

Hellå mina trogna läsare   

Torsdag och äntligen kan man börja sikta mot en ledig helg igen. Denna helg kommer att bli en "oj vi gör det" helg. Det betyder att vi gör det som kommer över oss. Allså bara det vi vill.

Tyvärr måste jag börja helgen med att tvätta på fredag kväll kl 19.00 pip.

Jäkligt röv tråkigt pgr av att jag kommer att vara aptrött och vilja sova tidigt. Men tvätthögen har nu skrikigt åt mig i typ 1 vecka och den måste åtgärdas.

Sedan blir det nog lite fin fix med Rebbes rum oxå. Vi har inte satt upp en del saker som hon ska ha, och nu harde jag turen att någon på facebook köp och själj vill skänka mig lite spegel glas.

Denna sida är ju fantastisk.

Man kan hitta allt möjligt bra att ha saker   och att det oftas är billigt är ju ingen nackdel OCH att man återvinner saker är ju det bästa.

Om inte alla har förstått det nu så är det faktiskt VÄLDIGT viktigt att vi alla på denna jordyta börja tänka till. Att åter använda, köpa ekologisk mat och försöka sopsotera är nödvändigt. Om vi vill att vara djur och barnbarnsbarn ska ha en jord att leva på så är det vårat jobb nu att börja tänka!

Och när vi lix pratar om att tänka till kommer vi direkt in på detta val vi svenska foklket har framför oss. Alla dessa debatter och en massa löften.

Hur många gånger har man inte hört den skit som lovas och lovas? Jo typ alltid! Blir det någon gång som dom där höjdarna lovar?? Ja kanske delvis blir det det.

Sista tiden har vi hört mycke snack om äldrevården, hur vi vanvårdar våra gammla. Även skolan har varit ett hett ämne. Hur ungdomarna misslyckas med att få betyg, hur dom underpresterar.

Alla partier snackar runt denna fråg om hur dom ska få det bättre hur vi ska satsa pengar.

Vad skan man rösta på ? Vad ska man tror. . . . lös det att man röstar. . . . löns det att man bryr sig?

Den frågan kan bara var och en svara på, men jag kommar att rösta på söndag, bara för att jag ska KUNNA få klaga   

Jag gillar att klaga när man har rätt att klaga.

Nä nu har jag skrivit ett halv tråkigt inlägg om bra och ordentliga saker. Så nu ska jag gå och börja fixa till den råa och jätte fula kycklingen, som ska grillas i ugnen och förhoppningsvis smaka delicat när den kommer ur ugnen. Så står det då på beskrivningen   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards