Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 20 april 2015

Tur jag väntade

Av Isabella - 20 april 2015 09:19

Hello mina vänner !

Tänkte skriva till er igår, men jag bestämde mig för att vänta för att annars så hade denna blogg kanske lagts ner pgr av att mina svordommar hade varit för många och för fula.

Ni ska få höra snart vad som hände.

Helgen har passerat och jag har jobbat. Det var ganska underhållande och långt tråkigt på samma sätt. Lördagen kändes JÄKLIGT lång för att jag hade delad och for inte hem på mina timmar. Istället så for jag och tränade med Rebbe och tydligen försvanna alla timmar direkt.

Min träning har varit på max i veckan jag jag kan stolt klappa mig på axeln för att förra veckan var en vecka då jag inte alls ville träna. Men jag tog min lata rumt till gymet och körde alla dagar utom söndag.

Lördag åt jag kanske 15 tal godisar för att det var lördag och jag njöt kanske av dom 5 första.

Söndag så bestämde vi att vi skulle ta hem hemt mat från den nya Indiska stället.

Åhh vart så glad och tänkte nu ska jag ta något annat som inte är stark och få en GOD indisk middag, kunna se hocky och bara njuta som avslutning på helgen.

Men så vart det inte kan jag säga. . . .   

Jag skyndade mig hem efter jobbet glad, och som jag hade skrytit för mina kollogor att jag minsann skulle slippa laga mat och hur vi skulle mysa framför soffan till hockeyn.

Vi kollade in menyn och jag rinde och beställde.In till stan och hämta maten och hem igen.

Tre format med mat. Nä vi öppnade lådorna slogs jag av panik. . . .   

Micke hade beställt en lam gryta. Det lukatade gott och såg gott ut, Rebbe hade beställt kyckling klubbor och tvärr så hade hon ingen sås till och det var välldigt torrt.

Och jag då hade beställt biff i mynta sås, så jag förväntade mig denna jävulskt goda mynta sås. Men när jag öppnade min form så inser jag att jag har nårga grillade bitar kött och torr ris. . . . .VART FAN Ä SÅSEN ????   blodet börjar koka i mig och jag ringer tillbaka för att höra om jag har fått rätt mat.

Jo svara brullan att dom tydligen har GLÖMT skick med mynta såsen och att nästa gång jag kommer ska dom fixa till priset. . . .. jaha svarar jag surt som fan och kastar på luren.   

MEN VAF FAN . . .. jag sätter mig och provsmakar maten och blir ännu mer besviken,förbannad och rent uta av ilsken.

Det smakar inte ett skit..... grillat okryddat kött(inte änns saltat) en grillad tomat som är svart och torr jävla ris som inte smakar något allt........

Jag är så arg nu att mina anhörig förstår att nu ska vi vara tysta. Jag slarv äter i mig halva portionen lika sur som en citron och sedan skjuter jag ifrån mig maten och vägrar äta mer.

Är det något som gör mig mycket arg är när man beställer mat och när man kommer hem så har man antingen fått fel eller om dom glömmt lägga i såsen.

Det är ju oftat såsen och tillbehören man beställer som gör hela jävla rätten.   

Så i surheten och hunger gå jag och fixa en snyft påse chip och tar mig en lungnande rök och små svär åt allt.

Så igår åt jag lite chips oxå.

I veckan på onstag ska vi dit med jobbet och äta lunch och jag ska då verkligen se till att få JÄVLIGT rabatterad mat. För egentligen så förstörs ju hela maträtten om liksom smaktillsättaren glömms!

Så nu vet alla vad som triggar mitt sämre sid i mig.

Idag måndag och jag har sovit sååååååå dåligt inatt. Så tanken var att jag som vanligt skulle stiga upp och tvätta i morse, men små ögonen var så tunga att jag var tvungn ta lite sov morgon. Men tvätten är igårn nu och jag ska snart ta mig en prommis och sedan göra några ärenden i stan. Ikväll ska jag följa med Rebbe på något pass där man tydligen ska ha en skivstång och vikter.

Känner kanske en lite rädsla över detta då jag är svag som en myra i mina armar. Men det som inte dödar det stärker väl.

Vecka nr 3 börjar nu och jag hoppas att det visar sig mer på vågen nu denna vecka än förra.

Nu kör vi kompisar.

Nya utmaningar och ny vecka.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards