Jag kan allt

Alla inlägg den 23 april 2015

Av Isabella - 23 april 2015 07:38

God morgon på er alla.

Torsdag och idag är dagen då Skellefteå aik MÅSTE vinna eller så försvinna.

Jag har ju turen att jobba kväll så jag kommer troligen att missa detta. Först tänkta jag att det var inte bra att jobba, men efter att jag tänkt till en stund så insåg jag att det var rätt bra.

1. För att om dom nu ska förlora slipper jag se det och vara besviken.

2. Och om dom vinner så har jag det bästa kvar och får som en överaskning och jag kan börja planera lördagen när det är avgörande.

3. Dessutom har jag turen att jobba med finaste Idha ikväll. Vi ska tydligen följas och skratta hela kvällen. Jätte roligt tycker jag.

Ni alla som känner mig vet ju att jag älskar min katt. Hon är liksom min lilla bäbis. Men just nu är tiden då jag VERKLIGN inte vill ha hon i min närhet   

Hon löser så jävla mycket hår. . . .. ja jag vet att det ska vara så. Jag vet att detta blir varje år. Men bara för det så är det inte roligt.

Det flyger hår här inne och hon är som ett vandrande hår avfall   och jag vill inte ha henne inne nästan.

Idag jobbar jag 12-21 och detta gör mig redo för lite gym för jobb. I veckan har jag varit skit dålig på att fylla i hälso jakten. Jag har tränat bra, ätit rätt bra. Två dagar har jag fikat.

När jag skulle till en vårdtagar så köpt jag 1 bulle som vi delade på. Hon hade nämligen sagt att hon inte ätit bullar på flera felera år och jag tyckte det var dags att hon fick fika det. Så där vart det ett litet fika och sedan bjöd ju en kollega på tårta så jag tog en pytt smal bit tårta och njöt.

Igår på vårat möte diskuterade vi om denna hälsojakt och hur man skulle värdera detta. All la är vi olika och lever olika liv . Vi har alla olika förutsättningar från början.

Jag bli lite rädd nä man hör hur en del funderar och jämnfö sig med anda och nästan kanske mår lite dåligt över att man inte själv kan prestera lika eller att man inte är lika aktiv. Själv tänker jag lite lika oxå. Visst jämför man sig och man virider och vänder på sig kanske för att vara lika duktig som den man jämförsig med.

Vi människor har nog blivit lite smått galna  tror jag.

Vi jämföross i allt, man försöker toppa allt. Från bästa ungen till bästa matlådan på jobbet?!  

Om vi tänker efter, vem mår bra av detta ? Jag själv? NÄ ! Den jag jämför mig med? NÄ! för dom vet jag aldrig att man jämför sig med dom.

Det finns som ingen nytta med att jämföa sig egntligen. Alla är vi olika och det är ju det som är unikt.

Jag ska FÖRSÖKA sluta jämföra mig med anda. Jag ska försöka tänka att det är för min skull jag gör  saker , inte för att det ska SE bra ut utåt.

Jag är duktig och jag gör det jag kan .

Gör det ni oxå, och så skålar vi ett stort skål för självförtrondet.

Dagens social medier är en stor bov i detta jämförande och har gjort det möjligt att kolla in i alla andras liv och ämföra sig.

Men om vi kanske kan försöka komma ihåg att vi har OLIKA förtusättningar och vi kan inte vara lika och ha allt lika, eller prestera lika.

Du är värdefull som just bra du är !






Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards