Jag kan allt

Alla inlägg den 1 april 2015

Av Isabella - 1 april 2015 09:14

April april din fula sill ?? Eller hur är det nu?

Japp satt och koxade runt på Ansiksboken och ser helt plötsligt världens töntigaste glasögon Polisen la daska börja bära. dom blinkande blit över allt och det var för att dom skulle synas i mörkret    Ja ha tänkte jag , vem fan vill ha på sig dom där dumma glasögonen ?

Sedan ser jag på alla komentarer, APRIL APRIL . . . . .. japp jag vart lurad direkt.

Så från och med nu kommerj ag vara på min vakt hela dagen.

Denna dag har huvudvärken tagit ett tag i min lilla hjärna. Dett kan beror på att jag agerade kocka kl 4.00 i natt.

Igår satte jag in en tjälknöl i ugen ca 15.00 och JAAA jag vet att det tar lång tid för en sådan att bli klar. Knölen skulle uppnå en temp på 70 grader och kl 22.30 var graderna redan upp i 64 så jag tänkte att jag ligger kvar i soffan och väntar.

Ja ha jag somande och sov gott och vaknade kl 4.00 av att den var klar    Agera nakna kocken och lindar in den i folie. Tar min kudde och täcke och grå mot ett svalt sovrum. Lägger mig ner och tänker ÄNTLIGEN sova säng   

Men då kommer hostan från hell.

Jag har inte hostat på hela natten i soffan ,MEN när jag intar SÄNGEN börjar den som aldrig förr. Ligger och vrider mig fram till 5. Vaknar igen när Micke  stiger upp, vaknar åter när Rebbe kommer in och hämtar kläder, och tänker att vad fan nu kliver jag upp.

Till råga på allt så ringer advokaten idag berättar att det inte blir någn träff med broder, för att han har någt akut i Lycksele så vi måste skjuta på detta.   

Så helt plötsligt så vart jag helt utan uppdrag idag och måste klämma in dom en annan dag    Jag hatar lite gran när man måste skjuta upp saker som man vill ha ur världen. Men jorden snurrar inte runt mig så bara att rätta  sig i ledet och vänta.

Därför undrar jag inte om det är FREDAG den 13 idag och inte APRIL APRIL dagen?

Min dator är knäpp och har börjat hoppat hit och dit, byter rader, och väljer att ibland sudda tex. Så vet inte riktigt om den har ett aprilskämt mot mig.

Skiter jag i detta och och sätter mig i soffan för att invänta Solan Smedh   


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards