Jag kan allt

Alla inlägg den 7 april 2015

Av Isabella - 7 april 2015 07:29

God morgonpå er alla morgon pigga.

hur har ni det där ute i vardagen? I går kväll hände något som kanske inte är jätte vanligt. Det otroliga var att jag märkte det inte förrän nu när jag klev upp.

Jag jobbade kväll igår och när jag komme mig hem såg jag att det var ovanligt städat på diskbänken   Sedan ser jag oxå att det är nog damsugat oxå. . . . och nu på morgonen när jag ska klä mig inser jag att det är nog TVÄTTAT oxå.

Jag springer mot toan och lyfter på tvättkorgoen och inser att den är tom   

Mcke hade i går kväll STOR städat och tvättat. Gud vad skönt och trevligt att inse det och att inse att man inte behövre klämma in det idag på min lediga dag.

Så idag kan jag konsentrera mig på att flytta skaer till Roffe, kanske få hem en soffa till Roffe, hadla till oss själva och jag hoppas jag hnner träna ikväll om man inte är helt slut.

Igår var det dagen då jag började om igen med träning. inget godis eller kak ätande på hela dagen. Detta resulterade i huvudvärk mot kvällen. Allså vilket grepp sockret har om mig och till och med i hjärnan får man ont   

Idag ska jg försöka dricka lite mer VATTEN och jag hoppas jag orkar träna ikväll oxå. Men jag tror jag måste hoppa träning idag för jag kommer troligen inte att hinna. Men att flytta,bära skaer och springa i trappor är väl kanske en typ av träning det oxå?

Jag harde ju laddat upp min fina FITBIT igår och i slutet av dagen så ville jag ju se hur många steg jag gått. Men den rackaren hade nog hackat upp sig så den hade inte registrerat min motion på hela dagen    JÄVLA FITBIT !!!

Så idag har jag tryckt och tryckt för att försäkra mig om att den registrerer allt jag rör mig.

Jag överlevd oxå tränignen igår som ni ser. Första 20 min på löpbande var en kamp. Jag trodde att jag skulle åka bak på bande och falla ihop så där som man ser på sådanna där roliga videosar   Ni vet som springe eller går och hinner inte med och åker av ett mycket grasiöst fall och oftas ett vrål på det.

Men jag årkade hålla mig kvar och efter 20 min gick det lite lättare. Det var knök fullt på gymet igår, troligen för att ALLA som var där hade matat godis,mat och chips hela helgen och vi alla tänkte nog samma sak.

BORT BORT med alla överföldiga kalorier från min kropp.

Jag hoppas det av tar för jag gillar inte riktigt när det är MYCKE folk som kan se OM jag åker av bandet eller fiser ofrivillligt när jag motionerna.   

Nu ska jag som i vanlig ordning gå på toa, borsta tänder och hår ringa Roffe och följa han och lämna in bilen. hem och ta cykeln och fara och träffa Johanna för lunch /fika, hjälpa Roffe tömma det sista ur lägenheten, middag, hadla och kanske hämta en soffa. . . . .så min dag är bokad och jag är beredd nu på att köra.

PÖSS på er alla !



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards