Jag kan allt

Alla inlägg den 4 april 2015

Av Isabella - 4 april 2015 08:24

Glad påskafton på er alla!

Idag är det lördag om någon missat det. Nu har vi ätit godis i två dagar typ non topp och fan vad äcklickt. Först vart det givietvis över godis när vi köpte till Rebbes ägg, sedan när jag komme hem från jobbet i går hade fina Rebecca varit och handlat ett JÄTTE ägg med godis till sin kära mor och far. Så igår skippade vi rent ut av middagen och bara åt godis   

Visst är det bra mat varnor? NOT !!!!!

Dessutom blir inte blodsockret så himmla bra och ja jag mådde inte bra igår. Men idag tog jag mig i kragen och kasta bort allt godis.

Nu är ja hyper less och vill bara typ spy när jag tänker godis /chips.

Iallfall så i trosdags så flyttade VI åt Rolf. Alla föräldrar hjälpte till och gud vad skönt det var. Så nu är det bara en massa bajs kvar i gammla lägenheten och vi ska fixa det i veckan. Men oj vad glad jag är för att allt gick bra och att alla hade tid med att hjäpla Rolf. Vi avslutade flyttandet med en Påsk middag hemma hos mig.  

Igår jobbad jag fösta gången nästan på en vecka.

Det var super trevligt att träffa min gammlingar och kollegor. Jag kommer att jobba hela helgen och konstig men det ser jag fram mot. På jobbet finns det oxå godis /kakor/bullar, men nu jävlar måste det bli ett slut med detta. Tror  jag ska verkligen försöka rida på vågen av spykänsla när jag tänker på det     

Jag och moppis har funnit varandra igen oxå. Har ridit fram på henne i helgen nu och gud vad hon spurttar fram. Nästa helg när jag är ledig ska jag tvätta upp henne, så hon skiner och vi kan bara glittra fram när vi kommer på gatorna här i Skellefteå.

Nu vänner jag jag göra mig klar, fara till Roffe, fara och kolla in en tv till han. Han ska köpa en i sovrumet så han kanske börjar sova i sin säng igen.

Men min älskade bror är mörkrädd och beöver ha lite ljud och tv på när han ska sova. Så därför har han sovit isoffan dom senaste 5 åren. Men nu ska jag jobba för att han ska sova i sängen igen så en tv  blir nog the skit allså   

Ha nu en riktigt trevlig påsk och ät mycke godis (så slipper jag) umgås med vänner familj och tänk på att påskharen skvallrar till tomten.

för er som inte fattar. . . .om man är stygg på påsk så skvallrar haren till tomten.

Hej då alla vänner !





Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards