Jag kan allt

Alla inlägg den 28 april 2015

Av Isabella - 28 april 2015 09:55

God morogn på er alla pajjsare!

Idag har jag allså Sovit fram till kl 9.00    Händer inte ofta men jag är tydligen rätt trött nuförtiden. Skönt, men jag kan inte låta bli att känna en inre stress över att jag kanske inte tränade idag. Men tänker oxå i samma sekund

-Men vad gör det? Jag tränar ju bara en annan dag.

Sedan var jag ju på ett dildo party för några helger sedan. Och förra veckan fick jag ett meddelande om att sakerna hade kommit. Bestämde mig då att fixa Swiss och skulle vara mordern och Swissa pengarna.

Alla säger att det är så himmla enkelt och bra   och det är det väl kanske att änvända, men att ta hem är inte det lättast.

Det ska vara bank id, appar och koder innan man kommer igång. Så både igår och nu har jag slitit mitt hår och NU ÄNTLIGEN har det fixat sig.

Kan det vara så att man blir trögare och trögare ju äldre man blir?

Sedan till det sista S.et för dagen som står för sanningen.

Jag har under senaste veckor fattat att jag inte kanske är den jag tror jag är. Tex så har jag ju haft en tro att jag gillar att springa? Jag har verkligen försökt att springa och vill kunna springa 5km lätt som en plätt, men varför det ? JAG Är ingen sprinter! Kommer aldrig att bli det. Så sista veckan nu på gymet har jag cyklat. Jag har som haft en bild av att man måste kunna springa långt för att vara en hälsosam människa? Men näää, jag kan vara det fast jag sitter på cykel.

Så jag tror jag ska avsluta min inbildnings bild av att jag ska springa.   

Ibland ser jag att jag har en bild uppmålad hur saker ska vara, för att jag har intalt mig att jag tycker så och att det ska vara så, fast egentlign så ska det inte så, för att jag inte vill eller inte alls måste.

Detta kallas med ett ord INSIKT i ens tycke och tänkade.

Ibland kan det vara jobbigt att släppa saker, men oxå kanske bra att förstå att saker  kan ändras med åren och att man har gjort saker för att man har TROTT att så här ska man göra för att folk ska tycka man är duktig.

Men lite mer och mer kryper en känsla på mig att, jag är det ändå och andra tycker man är duktig även om man gör på sitt sätt.

Och detta kallas SJÄVFÖRTRONDE   

Det är ett ord som har saknat hos mig störrre delen av mitt liv, men under som senaste åren har det börja  smyga sig på mig och det finns några i min omgiving som man kan tacka för det.    

Jag trivs med mig själv, jag trivs med mina val och jag hoppas fler kan börja se att det är inte vad andra tycker om en själv som räknas, utan vad vi anser om oss själva som räknas.

Nu har jag bråttom in i duschen och sedan mot jobbet för en ortoligt härlig arbetsdag.

Kram på er !



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards