Jag kan allt

Alla inlägg den 6 april 2015

Av Isabella - 6 april 2015 08:56

Japp nu är det måndag och som vanligt så han man ställt sig på vågen för att inse faktum att man har lyckats gå upp två kilo.

Inte helt ofattbart om man trår chips,godis,skräpmat och inte rör på sig. Dessutom har jag legat sjuk i nästa en vecka och herre gud vad konditionen försvinner..

Typ sjuk och påskvecka efter det, där godis intaget är högst på hela året   

I går när jag cyklade till jobbet kändes det som lungorna och hjärtat skulle sprängas och det var då jag insåg att . . .

-NÄÄÄ nu måste jag ta tag i detta.

Idag börjar oxå ett hälsosammar liv på jobbet TYDLIGEN ! Vi har tagit fram en poängsystem. Om man genomför vissa saker VARJE dag som förbättrar hälsan och välmåndet så sammlar man poäng. Och efter ett visst antal måndare ska vi kora en vinnare som har smalat mest poäng.    En mycket rolig grej och jag kommer att ta detta på blodigaste allvar. Risken är att vi kommer att har välldig välldig jobbigt på jobbet framöver , för jag vill på peka att typ 98% av vi som jobbar är GRYMT socker beronde och fika är något som gör oss VÄLLDIGT VÄLLDIGT glada. Så om nu många tar denna tävling på allvar så kommer vi ha ett gäng med griniga, irriterade och arga människor.

funderar på om vi ska upprätta ett kontrakt oss i mellan att vad som sägs under denna vecka får man inte ta personligt, och det är berondet som talar. . . . .

Iallfall så idag tar jag mig i kragen och går till gymet med Rebbe. Så nu sitter alla grejor på laddning för att jag så få en så behaglig träning som är möjligt.

 

Ett par lurar som det kommer att stråla hård musik ur och som kommer att höja mitt tempo förhoppnignsvis. En lite FITBIT som jag kommer att stolt se som en sporre för att uppnå 10.000 steg idag.

Det är väl bara att köra igång.

Sedan ska jag förska hitta på några olika fraser till varför jag INTE kan ta imot godis från gammlen.

Nu tänker många av er att man säger väl bar nej tack. Men så enkelt är det inte. Dom eller endel blir som ledsna om man inte tar så det gäller att ha en bra ursäkt. Jag som är nöt allergisk har ju en stor fördel.  Jag ska öva in några repliker så jag kan stålsätta mig för godis fällan.

Till något helt annat.

Har ni någon gång få gå runt och shoppa för andras pengar till andra? Det har jag gjort i helgen mellan jobba och tv tittande. Nämligen  Rolfs pengar. Hahahahah

Nu när han fluttade så behövdes en del nya saker.

En soffa, soffbord. tv, hallmat. nyckel skåp och en dela andra små saker.

Känslan av att få shoppa saker fast det inte försvinner pengar på ens konto är ju grym. Jag skulle nog kunna flytta till USA och bli en sådan där personlig shoppare till folk.

Så jäkla roligt det skulle vara. Eller skulle det kunna funka här i Sweden ? ? ?   

NÄÄÄÄÄÄÄÄ kanske inte.

Nu min läsare så har alla saker laddat klart och jag ska packa min väska och tagga för att träna. Igår när jag cyklade till jobbet så känndes det som jag skulle få en hjärt infrakt när jag komme till stan, så jag hoppas det bara var en tillfällig grej. Jag börjar lungt och sedan ökar jag på varje dag i träningen.

Idag går startskottet för ett hälsosammar liv på jobbet och på fritiden !!!!   

Och till mina kollegor vill jag bara säga att passa er för jag ska ta hem priset !

Nu kör vi gott folk.




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards