Jag kan allt

Alla inlägg under april 2015

Av Isabella - 12 april 2015 11:18

God förmiddag min läsare.

Idag söndag har vi kommit fram till sen sista dagen på helgen och den kommer jag att ägna åt träning, grillning och hejja fram Aik tll förhoppningsvis en seger.

Herregud vad det har varit trevligt i helgen.

I fredags började jag med efter jobbet att träna och sedan gå på stan med Rebbe.  Fredagkväll bestod av DILDO party / överaskningsfest för äslakde Johanna    En jätte trevlig kväll med allt vad den hade att erbjuda.

Johanna vart glad och misstänksam, men hela kvällen var väldigt trevlig och välldig sexiginspererad !

 

Johanna satt länge fram för kukbordet och försökte välja vad hon ville köpa. Jag skrattade gått när jag senare under kvällen såg summan hon beställt för. ROLIGT !!!

   

Micke frågade mig igår om jag provat någon dildo då ???

Whattt ?? Provat ?? Vad tror killar när man är på kuk party. Tror dom att vi ligger och bresar och kör ut och in olika dildosar och pratar om hu dom känns ??

Tror att killar skulle behöva följa på lite sex partyn.

Igår var det en vilar dag fram till 15. Sedan vart det att göra sig klar för en ny upplevelse i munnen .

Herregud vänner !! Vi var på den nya Indiska returangen här i Skellefteå. Jag har  ju tjatat om att jag skulle ta den STARKA rätten Vindalu och hur jävla god den är.

Nu kära läsare så ska jag inte tjata mer om den.

Herre jävlar vad stark den var    Det är första gången jag kände att jag nästan kanske skulle spy och vid vissa tuggor fick jag som slut luft ? Micke tog samma sak och han som har lätta att sevettas svettades kan jag säga. 

Det var så starkt att man fick konsentrera sig på att äta upp bara köttbitarna.

 

Efteråt var tanken bio men efter denna kryddiga måltiden blev man lite konstig i magen och jag lite ont i magen. Så vi köpte hem godis och chips och cyklade hem och såg filmer hemma.

Var ju lika bra det för efter festande så var jag välldigt trött och kunnde ju nu få dregel sova fram för tv.

En kollega sa till mig i vckan att . . . .

-Fan vad du gör roliga saker hela tiden, reser, festar och äter god mat ?? tänkte då att näää men det gör jag väl inte så mycket. . .?

Men jo kanske . . . .jag kanske lever ett mini lyx liv eller så kanske jag försöker ta vara på livet?

Iallfall så vill jag oxå ge mig en SATANS stor klapp  ryggen nu. Denna vecka har jag koncentrerat mig på maten och träningen och det har gått så bra. Jag har inte ätit en godisbit, chipsbit och fikabröd. Jag har hållit mig till mina tre huvudmål, ätit grönsaker till alla och varit jävligt noga med att äta mellan mål.

Till min stora förvånging så har det gått super bra. Jag har inte haft så stora problem. Jag har verkligen förstått hur viktigt mellanmålen är och om man äter bra måltider så blir man inte hungrig och sugen på saker.

Jag är så nöjd över insikt så jag kommer att denna vecka oxå vara snacks/sötsak fri.

Igår så tog jag faktiskt kanske typ 20 godisar, ca 10 ostkrokar och det räckte mer än väl. På lördage får man väl kanske lyxa lite, OM det inte spårar som för.

Nu ska jag ta på mig träningskläder, snabb kamma mig och fara och se till att mina muskler får jobba lite.

Med detta vill jag önska alla er en trevlig söndag och glöm inte att hejja fram AIK mot GULD !

Nu laddar vi för en ny nyttig vecka med tokerier och många skratt !






Av Isabella - 9 april 2015 06:43

God morgon vänner !

Sitt just nu i min soffa och har fikat frukost och nu fikat jag vatten. Igår inträffade några roliga incidenter.

Det hände när jag skulle tjuras och cykla in till gymet på kvällen.

HERRE gud vad det blåste. Troligen har ingen missade det som bor här runt blåsten. När jag komme IN i mot vinden var det som att min andning uppörde   Helt allvarligt så fick jag ingen luft typ på några sekunder. Sedan tvär komme MYCKE luft och syreupptaget vart 2000% på nolltid. Känndes underligt och skrämmande, jag var osäker att jag skulle komma fram utan att ha svimmat eller hyperventillerat ihjäl mig .

Som ni förstår så komme jag fram välbehållern   

Sedan så vill jag hylla mig själv just nu. Idag är det torsdag och jag har inte IN TAGIT en enda söt/salt sak sedan söndag.

Måndag, tisdag, onsdag och nu torsdag. Jag har jävla bitit ihop och tänkt nu jävlar OCH tävlingen på jobbet sporrar en till max.

Inget fika heller med bullar eller kakor, ingen skräp eller köpes mat heller. Utan matlådan är ett faktum.

Iallfall så tänkte jag nu att bjuda lite på mig själv. för det är väl så man gör om man ska få en populär blogg. . . . vänta ni snart kommer naken bilderna oxå.   

Men till saken då.

Jo igår kväll efter träning,duschining så var det dags att umgås på det mer vuxna sätter med min man.

Och när vi skulle in ta den mest vanliga ställningen så händer nåt i mina INSIDOR av låren   

Jag fick något typ av senadrag ?? Helevet vad ont det gjorde och hur fan stretchar man ut insidan av låre, mitt under akten??

Oj oj oj så ont(jag små pratade/ skrek av smärta) det gjorde och hur upphetsdödande var det inte då ?

Sista dagarna har jag varit super duktig på alla plan när det gäller motion,mat och mellan mål, men jag har druckigt på tok för lite vatten. Så jag tror att det är däför mina muskler krampar lite,  typ inatt har jag haft lite kramper i benen och armarna oxå.

Så idag gott folk ska jag fika vatten så mycket som jag orkar. Så jag kommer troligen ha en "piss" dag och slösa toapapper.

Nu läsarna ska jag tömma min tarm, fixa lunch och middag och packa väskan.

Vi hörs kanske i morgon då jag har en kort dag på jobbet.



Av Isabella - 7 april 2015 07:29

God morgonpå er alla morgon pigga.

hur har ni det där ute i vardagen? I går kväll hände något som kanske inte är jätte vanligt. Det otroliga var att jag märkte det inte förrän nu när jag klev upp.

Jag jobbade kväll igår och när jag komme mig hem såg jag att det var ovanligt städat på diskbänken   Sedan ser jag oxå att det är nog damsugat oxå. . . . och nu på morgonen när jag ska klä mig inser jag att det är nog TVÄTTAT oxå.

Jag springer mot toan och lyfter på tvättkorgoen och inser att den är tom   

Mcke hade i går kväll STOR städat och tvättat. Gud vad skönt och trevligt att inse det och att inse att man inte behövre klämma in det idag på min lediga dag.

Så idag kan jag konsentrera mig på att flytta skaer till Roffe, kanske få hem en soffa till Roffe, hadla till oss själva och jag hoppas jag hnner träna ikväll om man inte är helt slut.

Igår var det dagen då jag började om igen med träning. inget godis eller kak ätande på hela dagen. Detta resulterade i huvudvärk mot kvällen. Allså vilket grepp sockret har om mig och till och med i hjärnan får man ont   

Idag ska jg försöka dricka lite mer VATTEN och jag hoppas jag orkar träna ikväll oxå. Men jag tror jag måste hoppa träning idag för jag kommer troligen inte att hinna. Men att flytta,bära skaer och springa i trappor är väl kanske en typ av träning det oxå?

Jag harde ju laddat upp min fina FITBIT igår och i slutet av dagen så ville jag ju se hur många steg jag gått. Men den rackaren hade nog hackat upp sig så den hade inte registrerat min motion på hela dagen    JÄVLA FITBIT !!!

Så idag har jag tryckt och tryckt för att försäkra mig om att den registrerer allt jag rör mig.

Jag överlevd oxå tränignen igår som ni ser. Första 20 min på löpbande var en kamp. Jag trodde att jag skulle åka bak på bande och falla ihop så där som man ser på sådanna där roliga videosar   Ni vet som springe eller går och hinner inte med och åker av ett mycket grasiöst fall och oftas ett vrål på det.

Men jag årkade hålla mig kvar och efter 20 min gick det lite lättare. Det var knök fullt på gymet igår, troligen för att ALLA som var där hade matat godis,mat och chips hela helgen och vi alla tänkte nog samma sak.

BORT BORT med alla överföldiga kalorier från min kropp.

Jag hoppas det av tar för jag gillar inte riktigt när det är MYCKE folk som kan se OM jag åker av bandet eller fiser ofrivillligt när jag motionerna.   

Nu ska jag som i vanlig ordning gå på toa, borsta tänder och hår ringa Roffe och följa han och lämna in bilen. hem och ta cykeln och fara och träffa Johanna för lunch /fika, hjälpa Roffe tömma det sista ur lägenheten, middag, hadla och kanske hämta en soffa. . . . .så min dag är bokad och jag är beredd nu på att köra.

PÖSS på er alla !



Av Isabella - 6 april 2015 08:56

Japp nu är det måndag och som vanligt så han man ställt sig på vågen för att inse faktum att man har lyckats gå upp två kilo.

Inte helt ofattbart om man trår chips,godis,skräpmat och inte rör på sig. Dessutom har jag legat sjuk i nästa en vecka och herre gud vad konditionen försvinner..

Typ sjuk och påskvecka efter det, där godis intaget är högst på hela året   

I går när jag cyklade till jobbet kändes det som lungorna och hjärtat skulle sprängas och det var då jag insåg att . . .

-NÄÄÄ nu måste jag ta tag i detta.

Idag börjar oxå ett hälsosammar liv på jobbet TYDLIGEN ! Vi har tagit fram en poängsystem. Om man genomför vissa saker VARJE dag som förbättrar hälsan och välmåndet så sammlar man poäng. Och efter ett visst antal måndare ska vi kora en vinnare som har smalat mest poäng.    En mycket rolig grej och jag kommer att ta detta på blodigaste allvar. Risken är att vi kommer att har välldig välldig jobbigt på jobbet framöver , för jag vill på peka att typ 98% av vi som jobbar är GRYMT socker beronde och fika är något som gör oss VÄLLDIGT VÄLLDIGT glada. Så om nu många tar denna tävling på allvar så kommer vi ha ett gäng med griniga, irriterade och arga människor.

funderar på om vi ska upprätta ett kontrakt oss i mellan att vad som sägs under denna vecka får man inte ta personligt, och det är berondet som talar. . . . .

Iallfall så idag tar jag mig i kragen och går till gymet med Rebbe. Så nu sitter alla grejor på laddning för att jag så få en så behaglig träning som är möjligt.

 

Ett par lurar som det kommer att stråla hård musik ur och som kommer att höja mitt tempo förhoppnignsvis. En lite FITBIT som jag kommer att stolt se som en sporre för att uppnå 10.000 steg idag.

Det är väl bara att köra igång.

Sedan ska jag förska hitta på några olika fraser till varför jag INTE kan ta imot godis från gammlen.

Nu tänker många av er att man säger väl bar nej tack. Men så enkelt är det inte. Dom eller endel blir som ledsna om man inte tar så det gäller att ha en bra ursäkt. Jag som är nöt allergisk har ju en stor fördel.  Jag ska öva in några repliker så jag kan stålsätta mig för godis fällan.

Till något helt annat.

Har ni någon gång få gå runt och shoppa för andras pengar till andra? Det har jag gjort i helgen mellan jobba och tv tittande. Nämligen  Rolfs pengar. Hahahahah

Nu när han fluttade så behövdes en del nya saker.

En soffa, soffbord. tv, hallmat. nyckel skåp och en dela andra små saker.

Känslan av att få shoppa saker fast det inte försvinner pengar på ens konto är ju grym. Jag skulle nog kunna flytta till USA och bli en sådan där personlig shoppare till folk.

Så jäkla roligt det skulle vara. Eller skulle det kunna funka här i Sweden ? ? ?   

NÄÄÄÄÄÄÄÄ kanske inte.

Nu min läsare så har alla saker laddat klart och jag ska packa min väska och tagga för att träna. Igår när jag cyklade till jobbet så känndes det som jag skulle få en hjärt infrakt när jag komme till stan, så jag hoppas det bara var en tillfällig grej. Jag börjar lungt och sedan ökar jag på varje dag i träningen.

Idag går startskottet för ett hälsosammar liv på jobbet och på fritiden !!!!   

Och till mina kollegor vill jag bara säga att passa er för jag ska ta hem priset !

Nu kör vi gott folk.




Av Isabella - 4 april 2015 08:24

Glad påskafton på er alla!

Idag är det lördag om någon missat det. Nu har vi ätit godis i två dagar typ non topp och fan vad äcklickt. Först vart det givietvis över godis när vi köpte till Rebbes ägg, sedan när jag komme hem från jobbet i går hade fina Rebecca varit och handlat ett JÄTTE ägg med godis till sin kära mor och far. Så igår skippade vi rent ut av middagen och bara åt godis   

Visst är det bra mat varnor? NOT !!!!!

Dessutom blir inte blodsockret så himmla bra och ja jag mådde inte bra igår. Men idag tog jag mig i kragen och kasta bort allt godis.

Nu är ja hyper less och vill bara typ spy när jag tänker godis /chips.

Iallfall så i trosdags så flyttade VI åt Rolf. Alla föräldrar hjälpte till och gud vad skönt det var. Så nu är det bara en massa bajs kvar i gammla lägenheten och vi ska fixa det i veckan. Men oj vad glad jag är för att allt gick bra och att alla hade tid med att hjäpla Rolf. Vi avslutade flyttandet med en Påsk middag hemma hos mig.  

Igår jobbad jag fösta gången nästan på en vecka.

Det var super trevligt att träffa min gammlingar och kollegor. Jag kommer att jobba hela helgen och konstig men det ser jag fram mot. På jobbet finns det oxå godis /kakor/bullar, men nu jävlar måste det bli ett slut med detta. Tror  jag ska verkligen försöka rida på vågen av spykänsla när jag tänker på det     

Jag och moppis har funnit varandra igen oxå. Har ridit fram på henne i helgen nu och gud vad hon spurttar fram. Nästa helg när jag är ledig ska jag tvätta upp henne, så hon skiner och vi kan bara glittra fram när vi kommer på gatorna här i Skellefteå.

Nu vänner jag jag göra mig klar, fara till Roffe, fara och kolla in en tv till han. Han ska köpa en i sovrumet så han kanske börjar sova i sin säng igen.

Men min älskade bror är mörkrädd och beöver ha lite ljud och tv på när han ska sova. Så därför har han sovit isoffan dom senaste 5 åren. Men nu ska jag jobba för att han ska sova i sängen igen så en tv  blir nog the skit allså   

Ha nu en riktigt trevlig påsk och ät mycke godis (så slipper jag) umgås med vänner familj och tänk på att påskharen skvallrar till tomten.

för er som inte fattar. . . .om man är stygg på påsk så skvallrar haren till tomten.

Hej då alla vänner !





Av Isabella - 1 april 2015 09:14

April april din fula sill ?? Eller hur är det nu?

Japp satt och koxade runt på Ansiksboken och ser helt plötsligt världens töntigaste glasögon Polisen la daska börja bära. dom blinkande blit över allt och det var för att dom skulle synas i mörkret    Ja ha tänkte jag , vem fan vill ha på sig dom där dumma glasögonen ?

Sedan ser jag på alla komentarer, APRIL APRIL . . . . .. japp jag vart lurad direkt.

Så från och med nu kommerj ag vara på min vakt hela dagen.

Denna dag har huvudvärken tagit ett tag i min lilla hjärna. Dett kan beror på att jag agerade kocka kl 4.00 i natt.

Igår satte jag in en tjälknöl i ugen ca 15.00 och JAAA jag vet att det tar lång tid för en sådan att bli klar. Knölen skulle uppnå en temp på 70 grader och kl 22.30 var graderna redan upp i 64 så jag tänkte att jag ligger kvar i soffan och väntar.

Ja ha jag somande och sov gott och vaknade kl 4.00 av att den var klar    Agera nakna kocken och lindar in den i folie. Tar min kudde och täcke och grå mot ett svalt sovrum. Lägger mig ner och tänker ÄNTLIGEN sova säng   

Men då kommer hostan från hell.

Jag har inte hostat på hela natten i soffan ,MEN när jag intar SÄNGEN börjar den som aldrig förr. Ligger och vrider mig fram till 5. Vaknar igen när Micke  stiger upp, vaknar åter när Rebbe kommer in och hämtar kläder, och tänker att vad fan nu kliver jag upp.

Till råga på allt så ringer advokaten idag berättar att det inte blir någn träff med broder, för att han har någt akut i Lycksele så vi måste skjuta på detta.   

Så helt plötsligt så vart jag helt utan uppdrag idag och måste klämma in dom en annan dag    Jag hatar lite gran när man måste skjuta upp saker som man vill ha ur världen. Men jorden snurrar inte runt mig så bara att rätta  sig i ledet och vänta.

Därför undrar jag inte om det är FREDAG den 13 idag och inte APRIL APRIL dagen?

Min dator är knäpp och har börjat hoppat hit och dit, byter rader, och väljer att ibland sudda tex. Så vet inte riktigt om den har ett aprilskämt mot mig.

Skiter jag i detta och och sätter mig i soffan för att invänta Solan Smedh   


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards