Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 29 september 2020

Fyra steg fram ett tillbaka , jag ligger 3 pluss

Av Isabella - 29 september 2020 12:28

God dag mina läsare 

Egentligen ville jag skriva god morgon, för det känns så för mig fortfarande, fast när jag kollar på klockan är den redan 12.30. 

Jag har motionerat hela förmiddagen. Klev upp , rastade Doris, gjorde mig iordning och for och simmade i 1 timme. Hem fikade frukost, då ringde dottern och ville ut och gå med hundarna. Så jag har nyss kommit hem efter en promenad på 1½ timmes promenad. Sedan iväg och handla och nu äntligen hemma igen. Halva dagen redan gjord. För mig går det perfekt just nu. Värken har börjat avta och jag lägger mitt fokus på att nu jävlar ska jag blir bättre. Min nya medicin då? 

Ja jag vet inte vad jag ska säga om den. Jag har ätit den i drykt en vecka nu och i lördag fick jag ont i magen och nu söndag och måndag har jag haft  ofrivillig tarmtöming så fort jag har ätit. Mått illa och inte vilja äta. Min första tanke på söndag var att jag fått en magsjuka. Men igår kollade jag upp min medicin och ser ju att det är vanligt att man kan få denna symtom av dessa tabletter. Så igår tog jag ingen på kvällen och idag är jag bra. Där av ett steg bak. MEN jag ska hålla ut och börja om att ta dom till helgen och om jag blir dålig igen , så vet jag ju att det är dom som orsakar detta. MEN min träning som jag gör två gånger per dag och det jag simmar har gett resultat. Jag har mycke mindre värk och jag sover betydligt bättre. Så jag är AS nöjd över det och tänker fortsätta framåt. 

Sedn är det ju ett pluss att man lyckat minimera vikten med 2 kg. 

Idag tog jag och Rebbe en ny runda. När man är hundägar går man ju en hel del och jag har nu typ gått samma rundor i 5 år. Man blir så less.... Så idag gick jag och Rebbe mellan Lejonströmsbron och Mobackendammen. En promeand på 1½ timme i lagom tempo. Sedan är det skog och älven ligger länst med, så det är väldigt vackert och stillsamt. 

   

Dom senaste två dagarna har jag uppmärksammat att Doris har åter iegn börja må lite illa. Hon snorklar mer när man går och bildar mer slem. Sedan är hon ovillig att gå ut överhuvud taget. Fullt förståligt om man mår illa som hon gör. Så idag under promenaden började hon kräkas. 

Jag bilr väldigt fundersam på vad som kan ha retat upp hennes mage, då hon typ inte äter något annat än foder. Forder som hon äter speciellt för att hon har en känslig mage. Men jag har varit här förut och jag påbörjar en behandling med omeprazol idag. Jag har inte rådfråga någon veterinär, men jag känner min hund så jag provar detta först och blir hon inte bättre på några dagar så ringer jag veterinären. 

 

I veckan öppnar mammas bonde upp dörraran för oss anhöriga. Jag känner mig nästa nervös för att träffa mamma igen. Drygt 6 månader har gått och känner hon igen mig när vi kommer. Tyvärr jobbar jag torsdag, men tänker att jag ska försöka få till en middag med mamma på fredag eller lördag. Ta med lite mat och äta med henne. 

Det ska bli roligt att få träffa henne men lite orolig är jag , för hur mycket sämre hon har blivit sedan sist. 

Livet rullar på och jag siktar framåt till julen. Jag längar näste till den, för sedan är det ny år och vad väntar då? Att vi ska få avsluta detta år, jag tror det är många som väntar på det. Tyvärr tror jag att våra restriktioner kommer att hålla i sig in på nästa år och, men jag hoppas vi snart kan hitta ett botemedel till detta virus. 

Nu ska jag krypa ner under filten med Doris och mysa mig varm. Sedan ska jag fixa en go middag till Micke kommer hem. Älskar att överska han när man har tid ! 

Ha en bra dag alla för det ska jag. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards