Jag kan allt

Alla inlägg den 6 mars 2020

Av Isabella - 6 mars 2020 07:48

Men FANNNN så less jag är median just nu. CORONA plader, Usa valet och vad Jimmy Å gör ner i Turkiet   

Allså mest spyr jag på Coronaviruset. Vilken jävla hysteri media vill framföra och hit och dit och döda och tillfrisknande. 

Hörde några siffror igår att det är ca 95 000 männsikor har smittats i VÄRLDEN. Allså hör,ni det är i HELA VÄRLDEN ca  3000 har dött just nu. 

Visst ska man vara förberedd och medveten om detta. Visst fan kommer fler männsikor att död i detta och fler kommer att bli smittade. Men om man tänker ett steg längre. Hur många dör i vanliga lungiflamationer per år? Hur många dör per dag i hjärtproblem i VÄRLDEN? 

Vi ska abslolut vara försiktiga, men behöver vi jaga upp oss , så att folk håller på oroa ihjäl sig? 

Sedan är det detta med TRÅKIGA Usa. Dom här 80 åringarna som slåss om att få utmana Donald T i valet    Allså finns det ingen yngre vanliga kloka människor i Usa? Gammla gubbar med konstiga värderingar.  


Sedan handlar det mycket om Jimmy.Å . Vad han gjorde i turkiet? Var för diskuteras detta. Han delade ut flygbland om att Sverige är fullt. Man får ju givietvis tycka vad man vill om detta, men att ge sådan här aktioner luft undervingarna kanske gör mer skada. 

Nu har jag kräkts klart. Igår kväll ställde jag till med lite thai mat här. Jag gjorde vårrullar, laamo och ris. Vi hade bjudit hem Jörgen men familj. Jätte roligt att träffa dom. Emeli hade med sig en av dom vackradest blommor jag vet till mig. 

 

Orkide    Nu får vi se vart jag ska placera denna skönhet. Men det bli nog i sovrumet, för där är inte elementet kokhett. Ska läsa på lite om dom på nätet och hoppas jag lyckas vårda den. Tack snälla Emelie och Jörgen för blomman. 

Igår satte jag på mig spenderar byxorna och slog till och köpte en ny bädd till Doris. Jag hade med mig dottern som hjälpte mig att känna och tycka till. Det vart denna ..... 

 

Allså lite djup, mjuk och varm. Hon låg i den igår och tror hon tyckte den var super skön. Idag ska vi klippa klorna på henne. Jag ska ta en mindre promenad, då hon igår började må illa på promenaden och började kräkas   Så nu backar vi bandet igen och tar det lite lugnt. Hon har fått börja om med ompeprazol. Så nu hoppas jag det vänder. 

 

Själv idag ska jag fara till min pappa. Jag har inte skrvit om det. Men pappa gjorde illa sig i sin vänstra hand (han har kapat/sågt sig i handen) för drygt 2 veckor sedan. Det var ganska illa, så han sydde 16 stygn, har sedan varit ner till Umeå och fixat ihop senor i lillfingret(det vart mest skadat) för drygt 1 vecka sedan. Sedan blev det lindat ordentligt och han har haft en handskena. Förra helgen upptäcker en som hjälper pappa att lägga om detta att det luktar väldigt från detta och ser då att det ser inte bra ut. Pappa skickas ner till akuten i måndag, han opereras akut sent på kvällen. Sedan har han blivit kvar där. Isolerad i sitt rum. Pappa opereras nu idag på morgoen igen..... Lillfingret ser inte bra ut och pappa kommer inte att få fara hem förrän dom vet vad som växer i handen. Så jag ska upp och hälsa på han på eftermiddag en stund och se hur det hade gått nu på morgonen. 

Ikväll är det fredag och som jag längtat till denna helg. VI HAR INGENTING PLANERAT    och jag ska inte planera in något heller. Jag ska bara göra det jag vill. Jag ska inte dricka alkohol, jag ska inte bjuda hem folk, jag ska inte stressa. Jag ska bara göra det som faller mig in och jag ska mysa med mina hund. Hon har nu under 2 helger varit borta så vi ska mysa och njuta av ledigheten. 

 

Till veckan börjar jag om att utbilda och det känns roligt. Allt blir som vanligt igen. Hoppas alla ni nu har en trevlig helg. 

Ät gott och njut av lugnet om ni kan. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards