Jag kan allt

Alla inlägg den 31 mars 2020

Av Isabella - 31 mars 2020 08:10

Allså nu har jag suttit här och hunnit jaga upp mig inombords. Jag har två instagram konton. Ett på mitt liv och så gjorde jag ett på Doris och Tussan. Jag gjorde det för att jag inte skulle mata ihjäl mina följar på mitt vanliga konto med hundbilder    Sedan så här i efterhand har det blivit som en grej för mig. Att jag åste gå in och gilla bilder på alla 200 enerigiska djur följare jag har. Har som bara blivit en börda och nu när jag skriver om detta så inser hur jävla löjlig jag är.

 Hur saker påverkar en, skaer som egentligen inte har någon större betydelse överhuvudtaget.    Så jag har nu bestämt mig för att ta bort mitt "djurkonto" ! Men jävlar vad det var krångligt. Har nu googlat och hittar hur man gör, vart man går, MEN det roliga är att länken "TA BORT KONTO" inte finns.......   Alla andra länkar och saker finner jag. Men inte just den saken. 

Det var samma sak när jag skulle ta bort mitt face book. Typ 3000 knapp tryck senare så gick det. 

Det ska inte vara lätt att få kunna bestämma om man vill ha instagram eller inte. Bara gör detta så skulle jag kunna ta bort allt. . . . . .blir så jävla irriterad. 

Vad händer med vädret då ? Allså igår när jag vaknade var det -9 ute ??? VA ?? hur kunde det bli det? Det har blåst om vart annat i helgen och sedan smäller det till och blir kallt. Idag hade jag tänkt få cykla i den fina solen till jobbet, men nu när jag vaknade hade det kommit lite lite snö, det är alldeles grått ute. 

Men när jag tänker ett steg längre, så vr det ju det här jag önskade för att Doris skulle få ha sin nya tröja   

Igår fick jag känna mig som en RIKTIG karl. Jag beställde snus ...... hahahhah tycker det känns karl aktigt att beställa snus för 750:- Jag tycker det känns lite halv coolt. 

Micke beställde sitt äckliga snus och jag bestllde mitt lyxiga snus. 

så innan helgen har vi en snus kyl. Har funderar om jag ska måsta köpa en egen kyl till allt snus. Micke äckliga snusn lukar ju i hela kylen    En del folk köper VINKYL och jag köper en SNUSKYL. Idag ska jag snart ut i det gråa vädret och promenera med Stina, sedan mot jobbet, hem och laga middag, iväg och köpa foder till Doris, promenera Doris och sedan kasta upp fötterna i soffan. 

Jag för står att denna dag kommer att försvinna oxå. 

Ser fram i mot helgen då vi faktiskt ska på lite festligheter. Det var länge sedan och nu är jag sugen på lite roligheter. 

Är det någon av er som läser detta och vet hur man tar bort ett instagramkonto och vill FYSIST komaa till mig och hjälpa mig så är ni sååååå välkommna. 

Ha nu en jätte bra dag 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards