Jag kan allt

Alla inlägg den 18 mars 2020

Av Isabella - 18 mars 2020 07:39

Grattis till mig. Jag har idag vaknat upp och satte på mig min hörlurar DIREKT    För att jag ORKAR verkligen inte höra om Corona viruset mera. 

Alla prata om det 24/7 och jag kan inte verja mig själv från det stora delar av dagen, så nu när jag är själv och kan verja mig så göra jag det. Så jag har lyckats inte höra om det nu i 1 ½ timme    Iallafall så dras snaran åt, mer och mer och man väntar nu med späning varje dag med nya direktiv, på åtgärder. 

Våran resa i slutet av maj ränknar vi med att den inte kommer att bli av. Vi har inte avbokat den än men räknar inte med att den kommer att bli av. 

Vi tar dag för dag på jobbet med utbildningarna. Än så länge får vi hålla igång, men vi vet inte hur länge? Skulle det bli en explotion av viruset så misstänker jag att utbildningen läggs på is och vi kommer att behövas i verksamheten igen. 

Vi måste skydda dom äldre och dom med andra sjukdomar. Mammas bonde har idag låst igen dörrarna. Man får inte besöka dom. Pratade med dom igår på telefonen och då berättade personalen att dom har fixat "face time" som man kan ringa med. Så det ska jag prova på någon dag fram över. 

Men än så länge känner jag mig frisk och jag hoppas jag får fortsätta det. 

 

Vi har ju haft ganska många fina dagar några veckor bak och detta har resulterat i att gångvägarna har närsta blivit snö/is fria och asfalten tittar fram. I love it kan jag säga. Så igår sprakde jag latmasken i röven och pummpade upp cycklen och tog den till jobbet. Nu får jag sluta up med allt deta onödiga jag gör. Så nu ska jag cykla och  sluta vara så jäkla bekväm. 


I morse när jag vaknade så drog jag väl en handen över ansiktet och helt plötsligt känner jag det gör ont på höger sida om näsan. Då slog det mig att igår när jag skulle hem. Så skullejag ju ta på mig lurarna och något hände. Lurarna slog igen på min näsa och det gjorde som skit onte tvärrt. Vart nu rädd när jag kände detta att jag skulle vara blå   Kliver upp och kollarin i spegeln och tur ......det var jag inte. Men jag är öm. 

  

Vad händer nu då. . . . . . 

Jag jag vet inte riktigt. Men en sak vet jag att vi ska ju försöka begränsa oss och inte umgås med folk i onödan. Så helgens planer las ner och jag och Micke kommer att låsa in oss själva och bara se tv och promenera Doris. Det är ju jäkligt tur att man är född lat ibland oxå. Jag har inga problem med att vara hemma och bara slöa, och visst kan detta bli jobbigt i längden att vara restrektiva. Men vi måste ju ställa upp och tänka på andra som utsätts för fara om detta får förstor spridning. 

Sedan kan jag säga direkt att ni som köper upp alla jävla varor är sjävliska och rädda. Rädda männsikor är farliga männsikor. Ni är otroligt själviska oxå. Mat och artiklar finns till alla i Sverige, VARFÖR tror ni man behöver bunkra? OM det blir så att affärer måste stänga så vi inte att svälta ihjäl. Det finns utkörningar, jag lovar det kommer att ordnas alternativ. 

Det är ett virus som har kommit. Det kommer troligen att finnas vatten, el och mat till alla om vi bara försöker behålla lugnet. 

Nu ska jag tvinga ut in lilla plutt tjej på en promenad. Sedan packa ihop och cykla till jobbet. 

Var nu rädda om er där ut och var inte så själviska och behåll lugnet. Vi kommer att klara av detta virus om vi alla drar vårat strå till stacken. 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards