Jag kan allt

Alla inlägg den 6 april 2021

Av Isabella - 6 april 2021 08:36

God morgon. 

Tänkte mig ett snabbt och eftektivt inlägg idag. Jag är ledig idag och som vanligt folk, så har även jag en del saker att avklara idag. 

Tvätta bilen som jag har fuskat med nu i 2 veckor. Prommis med Dottan i det vackra vädret, stor handla (kanske), svänga förbi mamma  med nya byxor. 

Ja.... det kanske inte ser så himmla mycket ut, men jag vet att allt tar tid och jag kommer troligen inte lyckas slänga ner röven förrän ikväll. 


Igår fyndade jag delux. Gick en snabb svän in på stan och upptäcker till min förvåninng att en sko butik i stan ska lägga ner. Jävligt tråkigt för dom att det inte gick längre. Man börjar ju undra hur många företagare som kommer att bli tvungna lägga ner sina verksamheter innan detta är klart.   

Iallafall så smyg jag in där och gluttade lite och hittar då på en hylla stövlar. Jag har ju ett tag tänkt köpa mig nya stövlar, för mina andra vart det  hål i, så helt plötsligt stod dom där OCH snygga var dom oxå. 

Allt i butiken var det 30% rabatt på, men dessa var det 50% rabatt på. Så jag glad i hågen tog dom och gick till kassan. Var inne på att dom skulle kosta mig 300kr , men jag fick sedan 30% på 50% och det blev bara 200kr    

Så jag tackade så mycket och gick iväg med mina nya stövlar. 

 

Nu kan slask och regn komma. Brukar ni inte känna er som snåla bovar när ni går in på en affär som ska lägga ner? Allså jag får som dåligt samvete jämt. Där står affärsinnehaveren och ser sitt livsverk gå under och där är jag och gottar mig i ocker priser. 

Tänker ägaren då ....vart fan var du förr??..... varför har du inte varit här och handlat förr????.....NÄÄÄ men nu när priserna är pinsamt låga kommer ni jälva gamar ......

Tänker ni inte så ......det gör jag. 

Coronan växer och tar plats fortfarade i vårat samhälle. Folk blir mer och mer nochalanta för att vi har fått vaccin endel av oss, folk orkar inte hålla i restriktioner och så är det ju mer och mer folk som har haft covid. 

Vi som jobbar inom vården har fortfarade många skydd vi ska bära och visst är munskydd nu som vardag för oss, MEN inte utan en del probmematik. Jag har börjat få utslag/ finnar av att gå med detta skydd hela dagarna. Inte jätte roligt , men absolut nödvändigt fortfarade. 

 

Vi ska ju både ha munskydd och visir när vi är hos våra brukar. Visiret är jobbigt när det både immar, blir otroligt varm och kvavt att ands och sedan händer det att när vi jobbar nära brukare så skär vi dom när visiret tar i . OTROLIGT irriterade och jobbigt. 

Så det skulle ju vara så bra om vi försökte hålla ut detta år och sedan kanske få släppa på en massa restiktioner.  Det finns nog ingen som tycker det är roligt med restriktioner och rekomandetioner. Men försök hålla ut och tänka på dessa personer som fortfarade inte ha fått vaccin, dom som inte har haft covid och dom som är i risk grupper.  Och på vi alla som jobbar med sjukvård och äldrevården. Vi vill inget mer än att slippa dessa skydd så fort som möjligt. 


Igår var jag och Marie på jobbet vild och helt galna. Vi beställde hem en grej från nätet, en slask sil   

 

Nu kan man skölja frukt och grönskaer i denna oxå, men jag ska ha den till allt skit som sätter sig i silen i botten.  Allså jag hatar min nya diskho och denna sil som finns i botten. Förr var den jäms med botten och man tog bara en skrapa och tog upp resterna som fanns. Men nu sitter det en sil som man ska kunna lätt tömma , MEN man får ju inte göra annat än att fingra och rengöra denna skit sil. Sämsta uppfinning jag har sett.   Så nu har jag beställt henne denna sak för 28kr. 

Nu mina läsare ska jag tuffsa till frillan, klä på mig och ut och motionera kropp och knopp innan jag ska åka mot Bureå för att tvätta av bilen. 

Ha en skön dag på er allihopa 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards